Eredmények Program
09.10., K
Honvéd: egyszer sem volt kezdő, távozhat a rutinos légiós

A Nemzeti Sport információi szerint könnyen elképzelhető, hogy a nyáron hárman is búcsút intenek a Honvédnak: Dusan Vasziljevicsnek, Hidi Patriknak és Zsótér Donátnak egyaránt lejár a megállapodása.

A kisvárdai „futballcsináló” váratlan vallomása

Révész Attila irányításával és vezetésével évek óta tudatosan és lépcsőzetesen építkezik a Kisvárda Master Good, amely az NB III aljától eljutott az NB II feljutó helyéig. A szakember szerint azonban a csapat fejlődése megelőzi a klubét, ráadásul stadion nélkül érdektelenséget hozhat az NB I, ezért nem biztos, hogy időszerű az első osztályú szereplés. A vezetőedzői teendők mellett kvázi sportigazgatói tevékenységet is ellátó szakember jelenleg sem a Ferencvárosért, sem az Újpestért nem hagyná el Kisvárdát, mivel a kihívást Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében látja. Révész persze nagy utat tett meg azóta, hogy 2002-ben Tuzséron elkezdett edzősködni.

Bayern: „Ő az egyik legjobb” – hosszabbított a spanyol klasszis

A Bayern München labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Thiago Alcántara két évvel meghosszabbította szerződését a klubbal. A 26 esztendős középpályás új megállapodása 2021 júniusáig szól.

Arsenal: ezért nem megy Iwobinak? Nő a háttérben? – képek

Az utóbbi néhány hétben egyáltalán nem kap játéklehetőséget Arsene Wengertől Alex Iwobi, az Arsenal 20 éves labdarúgója. Angliában arról pletykálnak, hogy magánéleti problémái vannak a nigériainak, akivel állítólag nemrég szakított Clarisse Juliette. Ez állhat a rossz forma hátterében...