Eredmények Program
09.10., K
Légiósok: rekordbüntetés – 10 meccsről eltiltották Guzmicsot

A kínai másodosztályban futballozó Guzmics Richárdot 10 mérkőzésről eltiltották és 70 ezer jüanra megbüntették, miután a legutóbbi bajnokijukon taposásért kiállították.

MLSZ: másfélmillió forintos büntetés a Debrecennek

Másfél millió forintra büntette a Debreceni VSC-t a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a csütörtöki ülésén.

PL: „Mindig a legrosszabbkor!” – Conte váratlan hívást kapott

Antonio Conte, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a Burnley elleni Premier League-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón éppen Marcos Alonsóról és az eltiltásáról beszélt, amikor váratlanul megcsörrent a telefonja. Az olasz edző elmondása szerint a felesége volt az, az újságírók pedig rögtön meg is fejtették, mi lehetett a telefonhívás oka…

Inter: meghosszabbítják a vezetőedző szerződését, ha…

Az olasz bajnokságban öt fordulóval a vége előtt az 5. helyet foglalja el az Inter, egyetlen pontra lemaradva a két római brigádtól, a Laziótól és a Romától – s a biztos Bajnokok Ligája-indulást jelentő 4. helytől. A milánói klub vezetői közölték, készen állnak meghosszabbítani a vezetőedző szerződését, amennyiben sikerül ledolgozni a hátrányt, és a következő szezonban a BL-ben indulhat a csapat.