Eredmények Program
09.10., K
Újpest: „Budapesten egyetlen stadion sem tud vagy akar befogadni bennünket”

Mint arról beszámoltunk, az Újpest FC labdarúgócsapata ideiglenesen Kecskeméten, a Széktói Stadionban játssza hazai mérkőzéseit. Az újpestiek eddig az Illovszky Rudolf Stadionban vendégeskedtek, ám a Vasas e hétvégén búcsúztatja pályáját, így új albérlet után kellett nézni. A pályakeresés nehézségeiről dr. Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezető igazgatója beszélt a klub hivatalos honlapjának.

Storck: Előrelépett a magyar futball

A magyar válogatottat irányító Bernd Storck szerint az utóbbi egy évben előrelépett a magyar futball. A szövetségi kapitány szerint rengeteg tehetségünk van, ezért nem kell aggódnunk a jövő miatt.

Serie A: Sallait műesés után kiállították, a Palermo kikapott – videó!

A Palermo labdarúgócsapata hazai pályán 3–1-re kikapott az Udinesétől a Serie A 10. fordulójának csütörtöki mérkőzésén. A Palermo magyar légiósai közül Sallai Roland a 60. percben lépett pályára, a 75. percben sárga, a 82.-ben egy műesés után piros lapot kapott. Balogh Norbertet nem nevezték a meccskeretbe.

La Liga: a Barca fegyelmit kezdeményezett a ligaelnök ellen

Az FC Barcelona fegyelmi eljárást kezdeményezett a spanyol labdarúgóliga elnöke ellen, mivel kritizálta a klub játékosainak viselkedését.