Eredmények Program
09.10., K
Válogatott: vb-résztvevő csapattal is játszunk júniusban

A magyar labdarúgó-válogatott júniusban két felkészülési mérkőzésen lép pályára. Georges Leekens csapata június 6-án Fehéroroszország vendége lesz, három nappal később pedig a világbajnokságra készülő Ausztráliát fogadja.

U21: Pozitívan fogtam fel, de nem érdekelt, hogy Cavanihoz hasonlítottak – Balogh

Csütörtökön Ciprussal mérkőzik meg Európa-bajnoki selejtezőn U21-es futballválogatottunk. Az NSO Tv stábja a meccs előtti este Telkibe látogatott, és a Palermo légiósával, Balogh Norberttel beszélgetett. Szóba került a támadó nehéz időszaka, hiszen sokáig bajlódott sérülésekkel, idén csak néhány percet játszott a Serie B-ben. Beszélt lelki megpróbáltatásairól, az Edinson Cavanival való összehasonlításáról, illetve a jövőjéről és természetesen az Eb-selejtezőről is.

MU: csendes az Old Trafford? Így változtatnának rajta

José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere február elején „csendes stadionnak” nevezte az Old Traffordot. A BBC beszámolója szerint a „vörös ördögök” szurkolói és vezetői többek között emiatt is javítanának a hangulaton, ötletekben pedig nincs hiány.

Liverpool: „Szalah ugyanúgy alázza meg a védőket, mint Messi”

Mohamed Szalah bámulatos szezonja a Liverpool korábbi kiváló támadója, John Aldridge figyelmét sem kerülte el: a 69-szeres ír válogatott szakember Lionel Messihez hasonlította az egyiptomit.