Gus Hansen Budapesten – játssz ellene élőben!

Vágólapra másolva!
2010.06.18. 21:20
Ha jól képzett Texas Hold'em játékos vagy, és számos ellenféllel találkozol, egyesek talán képzettebbek nálad, mások kevésbé. Előfordulhat olyan helyzet is, amikor egy sokkal keményebb ellenféllel kerülsz egy asztalhoz, mint amilyenhez hozzászoktál. Ha esetleg úgy döntesz, hogy nagyobb tétekkel rendelkező asztalhoz ülsz át a kedvenc pókeroldaladon, vagy csak egy erősebb játékosokból álló asztalnál van hely, simán előfordulhat ilyen helyzet. Ha elég bátornak érzed magad, és valódi kihívásokat keresel, vedd fel a kesztyűt a FullTiltPoker.net Face the Pro játékában!

Váltsd valóra az álmaid, és játssz a profik ellen a TV-ben a 100 000 eurós nyereményért! Váltsd valóra az álmaid, és játssz a profik ellen a TV-ben a 100 000 eurós nyereményért! 

Mindenkinek van egy dédelgetett álma, amelyet mindenképpen szeretne megvalósítani. Egyesek egy Lamborghini után áhítoznak, mások pedig egy hawaii vakációról álmodoznak. Ezek azonban olyan materiális vágyak, amelyeket előbb-utóbb valóra lehet váltani. De mi van akkor, ha az álmok egy-egy személyhez kötődnek? Találkozni, beszélgetni az illetővel, netalán összemérni vele az erődet? Készen állnál rá? Érzed magadban az erőt? A FullTiltPoker.net most lehetőséget teremt arra, hogy a világ legjobb játékosai ellen tehesd próbára a képességeidet.

Az első közép- és kelet-európai pókertorna, a Face the Pro Magyarországon is elindul azzal a nem titkolt céllal, hogy minél többen megismerhessék a játékot, annak varázsát valamint a benne rejlő kihívásokat. A megmérettetés egyben egy kihagyhatatlan ajánlatot is jelent: a FullTiltPoker.net – az igazi pókerrajongók körében világszerte ismert weboldal – lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosok fejleszthessék készségeiket és képességeiket, és egyúttal részt vehessenek egy színvonalas, online és offline pókertornán, és elnyerhessék a Közép- és Kelet-Európa bajnoka címet!

 

A teljesen ingyenes bajnokságon – részletek a http://www.facethepro.net/hu weboldalon érhetők el – bárki lehetőséget kaphat arra, hogy a világ legjobb játékosai ellen játszhasson. Az online freeroll kvalifikációkat követően, Budapesten élőben, kamerák és vakuk kereszttüzében kerül megrendezésre az országos döntő. A magyarországi forduló nyertese ezután továbbjut a kelet- és közép-európai régió döntőjébe, hogy ott megmérkőzzön a Kelet- és Közép-Európa bajnoka címért a továbbjutókkal. A legjobbak legjobbika pedig személyesen Gus Hansennel, a dán legendával mérheti össze tudását a 100 000 eurós főnyereményért.

Az első közép- és kelet-európai pókertornának, a Face the Pro-nak köszönhetően ráadásul legendás FullTiltPoker.net bajnokok is Budapestre látogatnak, hogy a győztesek az országos döntő során velük is megmérkőzhessenek élőben.

A póker valójában az ész, az intuíció és az önfegyelem játéka, a FullTiltPoker.net pedig a világ legtehetségesebb bajnokainak azon platformja, ahol tapasztalataikat lelkesen megosztják az érdeklődőkkel. A játékosok kizárólag a FullTiltPoker.net weboldalon kaphatnak tanácsokat olyan profiktól, mint Gus Hansen, Erik Seidel, Phil Gordon, Chris „Jesus" Ferguson vagy Phil Ivey.

A póker a készségek játéka, ennek köszönhető, hogy azon játékosok, akik általában a döntő asztalnál ülnek, rendszerint ugyanazok az emberek, mint akik az előző versenyen is szerepeltek. A világ legjobb játékosai közül kilencen ezért megalkották a FullTiltPoker.net oldalt, hogy lehetővé tegyék az érdeklődők számára a profiktól való tanulást és egyúttal gyakorlási lehetőséget biztosítsanak számukra." – nyilatkozta Gus Hansen. „Éppen ezért indítjuk el Magyarországon a 'Face the Pro' tornát, mert úgy véljük, hogy remek lehetőséget jelent számunkra, hogy megmutathassuk az embereknek a póker igazi lényegét, és hogy a FullTiltPoker.net valójában képességeik fejlesztésében segíti őket. A torna arra is remek alkalmat kínál, hogy Közép- és Kelet-Európa bajnoka beléphessen a pókervilág nagyjai közé a Hírességek Csarnokába."

A pókertorna a közép- és kelet-európai régió valamennyi országában megrendezésre kerül, beleértve Magyarországot, Lengyelországot, Romániát, Csehországot, Szlovákiát, Bulgáriát, Horvátországot, Szlovéniát, valamint az adriai régió egyes országait: Szerbiát, Montenegrót, Bosznia-Hercegovinát, Macedóniát és Koszovót. Ezen országokból mindösszesen 64 fő kap esélyt arra, hogy részt vehessen a budapesti Super Finalon, amelynek győztese élő adásban játssza majd Gus Hansen ellen a végső heads-up-ot a 100 000 eurós főnyereményért. A döntőt megelőző selejtezőket felvételről, a döntőt pedig élőben közvetíti majd az RTL Klub, valamint a Cool Tv és a SportKlub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik