PLL VendégBeharang. 2015. ősz 8. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.11.08. 21:11
Címkék
Ismét egy zajos hétfő, a szünet utáni első, amely azt jelenti, hogy ezer meg ezer dobbanás járja át az arénát, amelyek különböző fickók...

Ismét egy zajos hétfő, a szünet utáni első, amely azt jelenti, hogy ezer meg ezer dobbanás járja át az arénát, amelyek különböző fickók lábainak tudható be.Ismét egy zajos hétfő, a szünet utáni első, amely azt jelenti, hogy ezer meg ezer dobbanás járja át az arénát, amelyek különböző fickók lábainak tudható be.

Na egy ilyen sz@r unalmas bevezetés után térjünk is a tárgyra és nézzünk rá milyen mérkőzések lesznek, 9-én amikor lejár a Budapest bérletem.


8:05 – 8:45 Névtelenek B – Játék Csatárok Nélkül (IV.o.)

A két csapat közül az egyik 8 pontot szerzett a másik pedig, hát finoman szólva is semennyit. Az ő hibájuk volna? Biztos vagyok benne, hogy a Játék Csatárok Nélkül, mindent megtesz a győzelemért, ami eddig nem jött nekik, de a szünet után meghozza a kedvüket a november reggeli hűs szellő, amellyel talán megszerzik első győzelmüket, vagy nem és akkor a Névtelenek zárkózhatnak az élbolyhoz.

8:50 – 9:30 FRÖCCSKERT A.S.C. – Névtelenek (III.o.)

Megint a Névtelenek… Kissé idegesít, hogy róluk kell írnom már megint, pedig amúgy egyszer sem akartam, de hát muszáj. No vágjunk bele! Adott egy csapat, ahol a liga talán egyik legjobb játékosa játszik Johnyka, és adott egy másik csapat, ahová lejátszik a liga talán másik legjobb játékosa Ottóka. Adott egy hentes, Franci és adott egy hajtós, futós mindenes Áron. Adott egy énekes és adott egy Tivadar, aki nem érte be egy keresztnévvel ezért még Attila is. Egy szó mint száz, ezen a meccsen dől el, hogy a Fröccsnek van e esélye feljutni avagy sem. Nem néztem utána, hogy így van e vagy csak Csepónak hazudta e Franci,de hiszünk neki.
Jó kis meccs lesz érdemes lesz kilátogatni.

10:20 – 11:00 Jam-Jam – Pázmány Yellow Sox (I.o.)

Tyűha mecsoda mérkozés lesz öz. Mondta a tanyasi Pista bácsi majd megpödörte a bajszát. Ami elmondható mindkét csapatról: ezen két csapat zöme teszi a futsal válogatottat, ügyesek, hatékonyak, jól védekeznek, eredményesen támadnak, szeretik egymást pályán kívül, zuhanyzón belül, és mindkét csapat azt gondolta(m), hogy könnyedén valamelyik behúzza a bajnokságot csak a másik lesz ellenfél, mindkettő reméli, hogy nem a Rangers nyeri a bajnokságot :D /szeretünk Levi/. Ennek ellenére belefutottak mindketten jó néhány pofonba, és igenis meg kell küzdeni a bajnoki címért. Hatalmas mérkőzés lesz, ahol mindig elfogynak a jegyek, ahol mindig van sárga lap és Pálvölgyi Gábor mindig lő gólt. Esemény dús 2x20 perc elé nézhetnek a csapatok.

11:05 – 11:45 KEVERTon – New Yellow Sox (II.o.)

A New Yellow megállíthatatlan, Csepely kolléga által vezetett sárga banda, még egyszer sem csokizott be senkitől, és nem is túl valószínű, hogy most megtörténik ez. Vajon fejükbe száll a dicsőség? Vajon Bálizs lő gólt? Vajon Husi zokniban játszik? Vajon Csabika a gyúráshoz szed valamit? Ezer kérdés mely felmerül a fejekben a mérkőzésre gondolva. Reméljük mindenegyes kérdésre megkapjuk a választ. Ugyanakkor a legfontosabb kérdés a Keverton(nak honnan jött ez a csapat név) megtudja-e állítani őket, és végre letörölni az öntelt mosolyt az arcukról! (Remélem nem sikerül mert a testvércsapi mindenekfelett J)

11:50 – 12:30 Gradus – Meccsetnyer United (II.o.)

Érdekes a mérkőzés. A Meccsetnyer kipróbálta magát egy stresszoldón, ahol igencsak ügyesek voltak és fociztak is egy keveset. A Gradus meg csak otthon ült a szünetben és tanult. Rutin vagy a szorgalom győzedelmeskedik? Az előző meccs 4-2 lett, így elmondható, hogy Gyulay kolléga igencsak nehéz meccs elé néz, mert ha nem így gondolkozik, akkor lebecsüli az ellenfelet az pedig csúnya dolog, és kukoricára kéne térdelnie.


9:35 – 10:15 Buda FC – In-Kal FC (IV.o.)

Erről a mérkőzésről annyit tudok elmondani, hogy kitúrták a P&S erről az időpontról, mert idézem KissP-t : „ kicsik vagyunk életképtelenek, nincsen barátnőnk, szeretjük egymás hátát lemosni, és amúgy nem tudnánk kiállni”. Ezen őszinte vallomásra reagálva, lemondtunk az időpontról. Na de térjünk a mérkőzésre. A Buda egy jó csapat, neves játékosakkal, az In-Kal meg sok rendezvényen jelen van. 6-6 lett az előző meccsük eredménye, így mindkét csapat éhezik a revansra, hogy megmutassa ők tudnak nyerni.

Aztán rájöttem, hogy nem is ennyi lett, hanem 9-10, ezért elnézést , de most már nem javítom THUG LIFE!


14:05 – 14:45 Power Rangers – Pasos United (II.o.)

Érkezik a Rangers csapata, amely igen csak szépen szerepel és elképzelhető, hogy még osztályozó helyre is odaugrik. Meggyőző, magabiztos játékot mutatnak eddig. A Pasos eddig két halaszott meccsnél jár, de ezt nem fogja halasztani a szünetük után pedig úgy döntöttek, megmutatják milyen fából faragták őket, de nem fognak faragni csak nyerni. Vagy nem nyernek és megtartják 9 pontjukat, ami biztos pont ebben a ligában, de a feljutáshoz igencsak kevés.


14:50 – 15:30 Pénz&Sárm – Humán Madrid (III.o.)

Legutóbb Csepely direkt elhozta az apukáját, hogy megmutassa milyen jól is tud védeni a sármosok ellen. Fene a száját jól is védett nagyon is, de szerencsénkre ez is kevésnek bizonyult. Varga úr mindent megtett, küzdött hajtott, csipkelődött és karmolászott. Ugyanilyen mérkőzésre számíthatunk holnap is. Csak remélem az idősebb Csepó nem lesz ott és rosszul fog védeni! Nehéz meccsek elé néznek, mert ügyes mindkét csapat és jártasok a fekete mágiában is.


15:35 – 16:15 H2Os Póló – Budapest Rangers FC (I.o.)

Két kék csapat. A H2O pólósok igen csak sok meccset halasztottak, ezért most megjelennek és mindent megtesznek azért, hogy Pálvölgyinek nyerjenek egy sört, mert mindig rájuk fogad. Ugyanakkor a Rangers ellen játszanak, akik magabiztosak, kellemetlenek és komoly fenyegetést jelentenek a birodalomra nézve. Úgy gondolom, akármennyire is erősek a H2o pólósok, Teleki gróf bagázsát így is nehéz lesz két vállra fektetniük, mert velük az erő. De hogy melyik oldalán is állnak a Rangersek azt döntsék el a kedves olvasók!
Sztm egyik sem és főleg Ottóka olyan, mint Jar-Jar


16:20 – 17:00 Pászítók – Pázmány Zöldfülűek (III.o.)
A késő esti órákban pedig, egy laza kis 3. osztályú derbi, ahol két olyan csapat méri összetudását, akiknek nem a feljutás a céljuk sokkal inkább valami más. A zöldfülűek, agresszívak, de nem eléggé. A pászítok, pászítanak, de nem eléggé. Helyettem beszéljenek a statisztikák erről a meccsről: Pászítok : 0 pont Zöldfülűek: 6pont. előző mérkőzés 6-5, amely nagyon szoros lett. Vajon most győz a Pászítok hazai közönség előtt? Meglátjuk ha holnap kilátogatunk, ha pedig nem akkor nem is látjuk meg.

Köszönöm a kedves figyelmet mindenkinek!
Holnap találkozunk. Aludjatok jól, izguljatok, álmodjatok a Pll-el és legfőképp a Pll szervezőkkel!
Üdv, Páva

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik