PLL Beharang. 2015. ősz 7. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.10.18. 18:10
Címkék
Következik az őszi szünet előtti utolsó forduló. Utána már csak nagy formahanyatlások és nagy adag szerencse árán lehet elmozdítani egy-egy...

Következik az őszi szünet előtti utolsó forduló. Utána már csak nagy formahanyatlások és nagy adag szerencse árán lehet elmozdítani egy-egy csapatot a pozíciójából.
Most még jó pár csapat elhalasztotta az aktuális meccsét, de visszasírjátok majd ezt ti kis csírák, amikor 4 hétig semmiféle - a PLL-hez fogható - futballhoz nem fogtok jutni!

Következik az őszi szünet előtti utolsó forduló. Utána már csak nagy formahanyatlások és nagy adag szerencse árán lehet elmozdítani egy-egy csapatot a pozíciójából.
Most még jó pár csapat elhalasztotta az aktuális meccsét, de visszasírjátok majd ezt ti kis csírák, amikor 4 hétig semmiféle - a PLL-hez fogható - futballhoz nem fogtok jutni!

PÁZMÁNY LABDARÚGÓ LIGA

2015. évi őszi szezon

2015. X. 19.

7. forduló

8:05 – 8:45 Húsleves FC – Buda FC (IV.o.)

Egy egészen rövid ideig úgy tűnt, hogy hosszú idő után újra tovább aludhat hétfőn reggel a PLL. DE NEM.. A Húsleves és a Buda közül az egyik korábban akart kelni, a másik pedig nem volt elég bátor, hogy ezt megakadályozza. De ha arra gondolok, hogy utána 4 hétig nem lesz miért korán keljünk hétfőnként, akkor tökre megéri! Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy ez az összecsapás a 2. fordulóban egy gólgazdag 6-6-os döntetlennel kecsegtetett. Azóta lement egy fél szezon, még mindkét csapat harcban van a feljutásért, jóllehet, ezen a meccsen szerzett/elvesztett pontok sokat számítanak majd a végelszámolásnál.

8:50 – 9:30 Pázmány Zöldfülűek – Névtelenek (III.o.)

A Névtelenekről sok minden elmondható, de az, hogy eredményes, gólok tekintetében látványos meccseket játszanának.. hát az nem éppen. A III. osztályt figyelembe véve az ő meccseiken születik a legkevesebb gól, átlagban pontosan 7, ami Mennyei PLL viszonylatban elég karcsú. Ellenben a Zöldfülűekkel, akik az adok-kapokra esküsznek, toronymagasan a legtöbb gólt kapták az osztályukban, az emellett megszerzett 2 győzelmük ehhez képest szép eredmény. Adott esetben a bronzért harcolhatnak, de ehhez a Névtelenek elleni visszavágás sem árt: első meccsüket 4-3-ra elveszítették ellenük.
Ami mellett viszont senki nem mehet el szó nélkül..
Pénz&Sárm - Névtelenek 2-5


9:35 – 10:15 Névtelenek B – Kispályások (IV.o.)

10:20 – 11:00 H2Os Póló – Jam-Jam (I.o.)

11:05 – 11:45 Pázmány Yellow Sox – AS Iustum (I.o.)
A PLL elitjében nincsenek kötelező győzelmek! Ezt az utóbbi időben botladozó PYS is megtapasztalhatta, senkit sem vehetnek félvállról, már ha idén végre bajnokok akarnak lenni. Utoljára a Jam-Jam-ot győzték le (mondjuk őket dulván!), azóta egy vereség, egy döntetlen és egy csúfos halasztás is becsúszott.. A Iustum továbbra is sereghajtó, de az igazán nagy derbykre felszívják magukat, mostanában szép játékot mutatnak, ki tudja, talán ha nem veszítik el kapusukat, a Rangers elleni rangadó is meglehetett volna?
A nagyYello'ban és az ASI-ben egyébként egy dolog közös:

11:50 – 12:30 Pasos United – New Yellow Sox (II.o.)
Ha valaki, a Pasos képes lehet megszorongatni a NYS-ot - már ami a játék képét illeti, hiszen pontból ők is csak feleannyit gyűjtöttek, mint a kisYello' - egyedül a kékek mondhatják el magukról, hogy csak eggyel kaptak ki a listavezető ellen!

12:35 – 13:15 Játék Csatárok Nélkül – In-Kal FC (IV.o.)

13:20 – 14:00 Meccsetnyer United – KEVERTon (II.o.)
A Meccs.Utd. jelenleg csak a 4. helyen tanyázik, de egy KEVERTon elleni győzelemmel valószínűleg újra dobogóról várhatják a pihenő utáni folytatást. A hajrában viszont szinte biztos, hogy csak a 2. hely lehet a cél, a NYS tetemes előnyt dolgozott ki. A KEVERTon évről évre a II. osztályban ragadt, most is úgy fest, hogy megúszhatják az egyenes kiesést, mert a Gradus is pont nélkül áll a tabella hátsó felében - persze kérdés, hogy ebből az erős III. osztályból kit tudnának elverni az osztályozón.. De ez még a jövő zenéje, most az a kérdés, a Meccsetnyer United képes-e újra formába lendülni a Power Rangers elleni vereség után?

14:05 – 14:45 Pászítók – Pénz&Sárm (III.o.)
A Pászítók a 6. fordulóban sokáig vezettek a Humán Madrid ellen, azonban a végére megrogytak mentálisan és alulmaradtak 4-2 arányban. A Pénz&Sárm számára sem volt emlékezetes a 6. forduló, először veszített pontot a Pálvölgyi Brothers. Nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy a Névtelenek mennyire csúnyák voltak amikor a 3 1-re fogyatkozott P&S ellen 4 1-ben játszottak tovább.. Ezért most nem is minősítem tovább szavakkal, csupán egy képpel ami többet mond minden szónál:

14:50 – 15:30 Power Rangers – Gradus (II.o.)

A Power Rangers komolyan vette, hogy felnőnének a Budapest Rangershöz és az I. osztályba delegálnák magukat, ehhez azonban még nem elég, hogy pillanatnyilag odaértek a 2. helyre és a feljutásban legnagyobb riválisukat, a Meccsetnyer Unitedet legyőzték, a kötelezőket is hozni kell a szezon hátralévő részében. Így a 0 pontos Gradus ellen is tudásuk legjavát kell hozni. Egy biztos: jót tett nekik, hogy tudjukkit kitették.. őő vagyis kilépett. vagy izé.. szóval hogy nincs.

15:35 – 16:15 Budapest Rangers FC – Smasszer FC (I.o.)
A Smasszer fennállásának második I. osztályú meccsét éppen a mostani ellenfele, a Budapest Rangers ellen játszotta. Mondjuk ez nem olyan nagy szó mert pár hete történt, de az biztos, hogy az azóta önmagára talált, önbizalomtól duzzadó és egyre jobb formában lévő SFC most nagyobb eséllyel pályázik a győzelemre, mint a 2. fordulóban. A Rangers ugyanakkor már szinte első azután, hogy fordulatos meccsen győzték le az AS Iustum csapatát 6 nappal ezelőtt. Ha szeretnének a szünetben is a dobogó csúcsán (vagy ahhoz nagyon-nagyon közel) pihenni, hozni kell azt, amire bárhol máshol azt mondanánk, hogy kötelező győzelem, de a PLL elit csoportjában nincsenek kötelező győzelmek!

16:20 – 17:00 Humán Madrid – FRÖCCSKERT A.S.C. (III.o.)
A Humán Madrid a FRÖCCSKERT ellen debütált a III. osztályban, mivel az első fordulóban halasztottal kezdtek. Az addigra már belelendült Fröccsösök ellen egy fordulatos és emlékezetes 6-6-ot játszottak (félidőben még 1-5 volt Francescoéknak, az utolsó percben már 6-5-re fordítottak, az utolsó másodpercben viszont a már említett olasz csődör döntetlent érő gólt szerzett). Most mindkét gárda számára van ok a bosszúra, hiszen egy ilyen meccsen mindegyik oldalon akad hiányérzet.
(és ezzel a nézéssel meglepően hasonlítottam Szabadkai Danira a Pázmány Yellow Sox csapatából)

Köszönöm a figyelmet!
CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik