PLL Beharang. 2015. ősz 1. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.09.06. 16:09
Címkék
.. és újra itt vagyunk. A PLL közössége egy fura, viszonylag perverz közösség, mert egyedül mi várjuk a tavaszi szemeszter szezon után lázasan...

.. és újra itt vagyunk. A PLL közössége egy fura, viszonylag perverz közösség, mert egyedül mi várjuk a tavaszi szemeszter szezon után lázasan a nyár végét, hogy összeállíthassuk a csapatunkat, az utolsó igazolások után elküldhessük nevezésünket és megkezdődhessen az őszi szezon.
Évek óta most először csak a PPKE karairól származó csapatok indulhatnak a Pázmány Labdarúgó Ligában, ráadásul helyből elkelt az összes kiadó hely (összesen 24 gárda tudja delegálni magát hétfőről hétfőre a Szentkirályi utcában)!
.. és újra itt vagyunk. A PLL közössége egy fura, viszonylag perverz közösség, mert egyedül mi várjuk a tavaszi szemeszter szezon után lázasan a nyár végét, hogy összeállíthassuk a csapatunkat, az utolsó igazolások után elküldhessük nevezésünket és megkezdődhessen az őszi szezon.
Évek óta most először csak a PPKE karairól származó csapatok indulhatnak a Pázmány Labdarúgó Ligában, ráadásul helyből elkelt az összes kiadó hely (összesen 24 gárda tudja delegálni magát hétfőről hétfőre a Szentkirályi utcában)!



PÁZMÁNY LABDARÚGÓ LIGA

2015. évi őszi szezon

2015. IX. 7.

1. forduló


8:50 – 9:30 Buda FC – Játék Csatárok Nélkül (IV.o.)

Egy teljesen új és egy régiúj csapat összecsapásával kezdődik meg a PLL őszi szezonja. Pontosabban egy halasztott meccsel kezdődik, 8.05-kor a Húsleves FC-t fogadná a Névtelenek B csapata, de a két gárda közös megegyezéssel nem élne a bemutatkozás lehetőségével.
A Buda FC-ről sok jót lehetne elmondani, de távol álljon tőlem, hogy Gaál Veszélyes Bernész Barnabás csapatát dicsérjem, így inkább csak annyit mondok, hogy ősszel még voltak, tavasszal meg már nem, de most megint visszatértek és egyből a valaha volt legmenőbb nevű gólyacsapattal találhatják szembe magukat.
Szubjektív: Sima H


9:35 – 10:15 Pénz&Sárm – Névtelenek (III.o.)

Nagyképűek vs. szerények; részegek vs. józanok; szervezők vs. halandók.. Ez a meccs nem csak egy meccs, ez a meccs a Capulet és a Montague ellentéthez hasonlítható (csak senki nem lesz szerelmes a másik játékába és senki nem lesz öngyilkos), e két csapat a III. osztály meghatározó alakulata lesz és harcban lesznek a feljutásért, így külön pikáns, hogy már az első fordulóban találkoznak egymással!
Szubjektív: Küzdelmes V


10:20 – 11:00 Gradus – New Yellow Sox (II.o.)

Kicsit féltünk, hogy nem lesz megtartva, de most már jobban várjuk, mint a karácsonyt. A Gradus nem túl jó szezont zárt tavasszal, de a II. osztályban újra favoritok lehetnek.
A NYS ugyanakkor fennállásának legjobb idényén van túl (mondjuk fennállásunk első idénye is volt..), a III. osztályt behúzták, sokáig úgy tűnt, hogy veretlenül de a végén le kellett feküdnünk a Pénz&Sármnak.
Szubjektív: Sima V és féljen mindenki mert:
..nem ma kezdtük (hanem tavasszal).

11:05 – 11:45 Pázmány Yellow Sox – H2Os Póló (I.o.)

És folytatódik a #YellowSoxTeamRespect, a NewYellow után az anyaegyesület is megvillan a folytonbajnok H2Os Póló ellen. Tavaly a PYS az utolsó fordulóban maradt le a bajnoki címről és nem szeretjük ha ezt sokat emlegetik nekünk úgyhogy többet én sem írom le.. A vízipólósok pedig nem tudnak olyan szezont játszani a PLL-ben amikor nem emelnek magasba egy serleget a végén, ezért nehéz megtippelni akár ennek a meccsnek is a kimenetelét.
Szubjektív: de azért mégis sima H, mert a korábban ZoknisHobbitok néven futó alakulatnak egyelőre nagyobb I.osztályú rutinja van.


11:50 – 12:30 FRÖCCSKERT A.S.C. – Pázmány Zöldfülűek (III.o.)


A Fröccsösök tavaly lecsúsztak a III. osztály dobogójáról, de ha megnézzük, hogy milyen negatív gólkülönbséggel zártak (ne nézd meg, megmondom neked: -16), akkor mindenki tudhatja, hogy nem érdemeltek érmeket a srácok. A Zöldfülűek második helyen értek be a IV. osztályban, így kvalifikálhatták magukat a PLL 2015 őszi idényének III. osztályába. Hogy kinek mennyire ártott a hosszú kihagyás, azt holnap délre megtudjuk.
Szubjektív: sima D. De a Fröccskertnek a döntetlen után is negatív lesz a gólkülije.


12:35 – 13:15 Jam-Jam – Smasszer FC (I.o.)

Kora délutánig kell várni, hogy láthassuk a címvédőt, ráadásul lehet, hogy nagy hengerrel indítanak, hiszen a frissen feljutó / sose kieső Smasszerekkel találkozik a Jam-Jam.
Szubjektív: a létező legsimább H, mert ahogy az öreg dakota közmondás is tartja:
a nagy tutor megeszi a Kiss tutort.
Azt hiszem egyébként ez volt életem poénja. Jövőhéten már nem is írom meg a Beharangot, majd valaki más, nekem vissza kell vonulnom. De most olvassuk el még egyszer, visszajátszásban:a nagy tutor megeszi a Kiss tutort.
Köszönöm a figyelmet!


13:20 – 14:00 Power Rangers – Meccsetnyer United (II.o.)

A Power Rangers már az előző idényben is II. osztályú volt és a középmezőnyben állt helyt, míg a Meccsetnyer most debütál itt, tavasszal a III. osztályban lettek ezüstérmesek, a NYS-ot leszámítva pedig ők voltak a legjobbak!!
Szubjektív: szoros lesz, de V


14:05 – 14:45 Kispályások – In-Kal FC (IV.o.)

Két új csapat a megújult IV. osztályban. A favágó Smasszerek már annyian voltak, hogy két csapatot is bírnak indítani és megmételyezik bűn rossz "fotballjukkal" a Pázmány Labdarúgó Ligát. A Kispályásoktól sokat várhatunk szerény nevük ellenére is, de holnap inkább csak vigyázzanak a lábukra, az In-Kal FC a fizikális játékot fogja favorizálni.
Szubjektív: V mint Vér


15:35 – 16:15 Pasos United – KEVERTon (II.o.)
Mindkét gárda már tavasszal is a II. osztályban szerepelt, a Pasos mindkét alkalommal győzni tudott, a vörösök csupán 1-1 gólt tudtak elérni mindkét mérkőzésen (7-1 és 4-1 a kékek javára).
Szubjektív: H


16:20 – 17:00 Budapest Rangers FC – AS Iustum (I.o.)

Végezetül pedig a két patinás első osztályú egyesület mutatja meg az újaknak, milyen a PLL virtus. A tavaszi idényükről elmondható, hogy mindkét gárda élt már meg szebb napokat, az AS Iustum osztályozót játszott, a Rangers pedig bár bronzot nyert, nem volt versenyben a bajnoki címért. Nekik ugyanakkor szépségtapasz lehet, hogy a Jogász Kupát magabiztosan behúzták, erre mindenképpen alapozhatnak a PLL 2015-ös őszi szezonjában is.
Szubjektív: meglepetés V


Köszönöm a figyelmet! Most pár hétig rejtőzködnöm kell, mivel a csapatok fele megsértődött a mai Beharangon, a másik fele pedig úgyse véd meg mert ők is kaptak már..

CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik