Papírforma(?)

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.02.22. 12:02
Sikeresen lezajlott a második forduló is a Pázmány Labdarúgó Ligában, az eredmények szinte a várt képet mutatják, legfeljebb a gólkülönbségek...


Sikeresen lezajlott a második forduló is a Pázmány Labdarúgó Ligában, az eredmények szinte a várt képet mutatják, legfeljebb a gólkülönbségek okozhatnak némi meglepetést a PLL-hez szokott szemnek.

Lapozás után szemezgethettek a meccsek statisztikái között.



Eredmények

Gradus - Fegyencjárat (I. o.) 1 -13

A mérkőzés első gólját a Gradus csapata szerezte, azonban már a meccs elején hatalmas nyomás nehezedett a kapujukra, az első félidőben 7! kapufája is volt a járatnak. A második játékrészben azonban melléjük állt a szerencse és néhol parádés gólokkal mutatták meg, hogy talán véget ért a hullámvölgyük.
G: Petrik ill. Szakolczai (3), Simkó (4), Rák (2), Kocsis, Hevér (2), Push

Los Blancos - FC Vaskapu (I. o.) 1 -6

Az első fordulós meglepetés győzelmét követően nem esélytelenként érkezett a Blancos, amit a pályán is igyekeztek bizonyítani. A kiegyenlített meccsen az első gólt a VK szerezte, egy véleményes hétméteresből, és bár volt egy pont amikor visszajöhetettek volna a meccsbe a fehérek, azonban a Vaskapu nem ingott meg, ezzel megérdemelt győzelmet aratott.
G: Kiss Á. ill. Mohammed Daybis, Sokolowski M. (4), Sokolowski A.

Pasos United - Erasmuscle (II. o.) 2 -6

Az első forduló ki nem állását követően sikerült összeszedni a csapatát az erasmusosoknak. Az első lejátszott mérkőzésükön rögtön bizonyították, hogy az átalakításokkal sem vesztettek játékerejükből.
A Pasos helyenként szép játékkal mutatta meg, hogy vereségeik ellenére is van potenciál a csapatban.
G: Bakonyi (2) ill. Miguel Corthay (4), Julian Jager , Francesco Gargiulo

KREatin - KP
I (III. o.) 6 - 3

A magas színvonalú találkozón a harmadosztály két, a végső győzelemre is esélyes csapata találkozott.
A két meccse alapján a károlis csapat osztálya legerősebbének tűnik, bár ennek az igazi fokmérője a Iustum elleni meccs lesz.
G: Potyondi, Mező (3), Tamás, Szabados ill. Arnold, Kiss, Mihály

BHÖK Spartacus - AS Iustum II (III . o.) 0 -13

A találkozón a Iustum második csapata demonstrálta, hogy ténylegesen a harmadosztály egyik favoritjaként kell kezelnünk. Végig irányították a meccset és akcióikat rendre be is tudták fejezni, míg az ellenfelükön látszott az összeszokottság hiánya, azonban a többi újonc ellen, kicsit több szerencsével lehet keresnivalójuk a spari reménységeinek.
G: Simon (5), Papp (5), Piltner (2), Nagy

Lex Poznan - AS Iustum (I. o.) 5 -8

A Iustum erősen kezdte a meccset, így gyorsan többgólos előnyre tett szert, ami meghatározta a mérkőzés képét. A másodosztály címvédője nem adta fel, és egy gólra is sikerült felzárkóznia, azonban az AS még időben növelte a sebességet, így elkerülte a pontveszést. A poznanon látszik a fejlődés, a következő meccsen megszorongathatják a Gradust.
G: Párkányi (2), Szirányi (2), Horváth Á. ill. Petroff (2), Doki (2), Bagó (4)

Bíbortógás Fenevadak - Vaskapu Jam Jam (II. o.) 1 - 3

A forduló rangadója a várt izgalmat és színvonalat hozta. A fenevadak szerezték meg a vezetést, amire a Jam-Jam egészen a második félidő végéig nem tudott válaszolni. Az egalizálást követően, kitámadott mind a két csapat, az adok-kapokból ezúttal a VK 2 jött ki jobban.
G: Szőcs ill. Valkai, Miheller, Tóth

Budapest Rangers - Smasszer United (II. o.)10 -1

A mérkőzés eredménye csak részben tükrözi a pályán látottakat, a smasszereknek támadásban több helyzetet is kihagytak, azonbana Rangers győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben, megérdemelten gyűjtötték be a három pontot.
G: Papp (2), Lukács B., Lukács V. (7) ill. Kiss P.

Just4fun - SPQR (III. o.) 2 -10

A két újonc gólyacsapat csatája előzetesen szorosabbnak ígérkezett, az SPQR ezt máshogy gondolta, pontos szép játékkal megérdemelten gyűrte maga alá le ellenfelét. Az igen nagyszámú érdeklődő fantasztikus hangulatot csinált, a csúcs egyértelműen a J4F történelmi első góljánál volt, a srácoknak már csak a szurkolóik miatt is megéri játszani.
G: Joó, Gál ill. Nagy R. (2), Schiffer, Lipcsik (6), Matkovszky


Tabellák


Egyenlő pontszám esetén az egymás elleni eredmény (gólkülönbség), összesített gólkülönbség, több rúgott gól, sorsolás dönt.


Góllövő lista élmezőnye

I. osztály
1. Sokolowski Márk 7 gól (FC Vaskapu)
2. Bagó Balázs 6 gól (AS Iustum)
3. Sokolowski András 5 gól (FC Vaskapu)
Pásztorka Tamás 5 gól (FC Vaskapu)

II. osztály
1. Lukács V. 9 gól (Bp. Rangers)
2. Papp 6 gól (Bp. Rangers)
3. Szőcs 5 gól (Bíbortógás Fenevadak)

III. osztály
1. Simon 10 gól (AS Iustum II)
2. Lipcsik 6 gól (SPQR)
Mező I. 6 gól (KREatin)


Képek

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik