Usain Bolt rákattant Cheryl Cole-ra

Vágólapra másolva!
2012.08.05. 10:57
null
Usain Bolt az égiekhez fohászkodik, hogy kiszemeltje ott legyen a döntőjén (Fotó: Action Images)
Címkék
A villámléptű jamaicait elbűvölte az angol énekesnő, akit szívesen meghívna vacsorázni, sőt még Harry herceg bulijába is elvinné.

Usain Bolt tud élni, azt már most leszögezhetjük. A Pekingben három aranyat gyűjtő, 100 és 200 méteren világcsúcstartó jamaicai Londonban hasonló bravúrra készül – de nem ez az egyetlen dolog, ami leköti. Bolt ugyanis Londonban felfigyelt Cheryl Cole-ra, és lenyűgözte az énekesnő szépsége.

„Londonban számtalan gyönyörű nő van, és, nem tehetek róla, de csak ámulok és bámulok – idézi a sprinter királyt a Daily Star. – Ott van például Cheryl Cole, aki mindig benne van valamelyik tévében, vagy újságban, és most már pontosan értem, hogy miért. Egyszerűen csodaszép. Számomra ő és Rihanna a két legszebb nő."

LONDON IS VÁRJA USAIN BOLTOT

Bolt azonban nem állt meg a bókoknál, tovább ment és egyenesen randira hívta az egykori Mrs. Ashley Cole-t.

„Ha kijön a stadionba vasárnap este, hogy megnézze a 100 méter döntőjét, akkor én szeretném egy vacsora meghívással viszonozni ezt a gesztust. Utána pedig együtt elmehetnénk barátom, Harry herceg bulijába."

Mindannyian ilyesmi programot szeretnénk egy fülledt nyári vasárnap estére.

Végszónak pedig Bolt még elhalmozta dicséretekkel Londont és a szervezőket is: „Imádom Londont, hihetetlen egy város, és fantasztikus olimpiát rendeztek. A megnyitó pedig maga volt a csoda: mindenki valami különlegesre számított, de, amit láthattunk, az minden képzeletet felülmúlt. Én pedig, lévén jamaicai, különösen élveztem a sok táncolást."

Nem is értjük, mi fogta meg Boltot Cherylben (Fotó: Zimbio)
Nem is értjük, mi fogta meg Boltot Cherylben (Fotó: Zimbio)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik