Usain Bolt a Man. Unitedban futballozna

Vágólapra másolva!
2012.08.07. 14:52
null
(Forrás: bleacherreport.com)
Címkék
A világ leggyorsabb embere azután, hogy sikeresen megvédte olimpiai bajnoki címét a 100 méteres síkfutás döntőjében, máris új kihívásokat keres. A jamaicai sprintkirály régi álma, hogy egy másik sportágban, a labdarúgásban is kipróbálja magát és nem első alkalommal ajánlotta fel elképesztő sebességét a vörös ördögök menedzserének, Sir Alex Fergusonnak. Rio Ferdinand Twitteren üdvözölte Bolt labdarúgással és a United csapatával kapcsolatos ambícióit.

Bolt már 2009-ben is ellátogatott kedvenc csapata, a Man. United edzésére, és 2010-ben kiadott életrajzi könyvében is megemlítette, szívesen lenne – akár – Ryan Giggs utódja. A jelek szerint azóta sem adta fel a reményt, hogy egyszer próbajátékon vehet részt az angol topcsapatnál:

„Az emberek az hiszik, csak viccelődök, pedig komolyan beszélek. Ha Sir Alex Ferguson felhívna és elhívna egy próbajátékra, elképzelhetetlennek tartom, hogy nemmel válaszoljak.”

Bolt még ahhoz sem ragaszkodik, hogy 9.63-as mezben szerepeljen a csapatban.

„Nem vállalnám a kihívást, ha nem tartanám elég jónak magam. Nem csak a leggyorsabb játékos lennék, technikailag is megállnám a helyem.”

Csütörtökig még a férfi 200 méteres síkfutás futamai várnak Boltra, de ha a sors is úgy akarja, az olimpia után is szívesen maradna még Angliában.

„Még pár napig Nagy-Britanniában leszek, ha Alex Ferguson szeretne beszélni velem, tudja hol talál.”

Ha a manchesteri klub edzőjét nem Alex Fergusonnak, hanem Rio Ferdinandnak hívnák, Boltot már most tárt karokkal várnák próbajátékra. A Man.United védelmének vezére Twitteren üzent a sprinternek, mindent elkövet annak érdekében, hogy a jövőben csapattársak legyenek.

„Ha szeretnél próbajátékra jönni a Man. Unitedhoz, csak szólj. Beszélek a főnök fejével. Jól nyomtad a 100 méteres fináléban, alig várom, hogy behúzd a 200-at is” – üzent Ferdinand Boltnak a mikroblogon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik