Phelps legyőzője elfogadta a meghívást a szalagavató táncra

Vágólapra másolva!
2012.08.17. 17:23
Címkék
Chad Le Clos a 200 méteres pillangóúszás londoni olimpiai bajnoka valóságos nemzeti hős lett otthon, hiszen magát a nagy Michael Phelpst tudta legyőzni. Egy végzős gimnazista lány vette a bátorságot, és elhívta táncpartnernek a szalagavatóra. Megérte bátornak lenni.
ÍGY KELL FELKÉRNI EGY OLIMPIAI BAJNOKOT
ÍGY KELL FELKÉRNI EGY OLIMPIAI BAJNOKOT

A dél-afrikai olimpiai küldöttség utolsó egysége szerdán délután landolt Johannesburgban, és a repülőtéren ott volt az ország három aranyérmének egyikét szerző Chad Le Clos is, aki ma egészen biztosan az egyik legnépszerűbb ember a Dél-afrikai Köztársaságban. Elvégre hatalmas versenyben legyőzte minden idők legeredményesebb olimpikonját, Michael Phelpst, méghozzá annak egyik kedvenc számában: 200 pillangón.

5 századmásodperc ez esetben maga volt a világ. A repülőtéren várakozók közül legalább annyian mentek ki annak reményében, hogy találkoznak Le Closszal, mint azért, hogy köszöntsék a hazatérőket. Így tett a 17 éves Melanie Olhaus is, aki egy táblával is készült: azt kérdezte rajta Chadtől, hogy ugyan táncolna-e vele a szalagavatón?

„Azt mondta, most úgy tudja, hogy éppen itthon lesz, és ha valóban így lesz, akkor eljön velem a szalagavatóra – idézte Melanie lelkes szavait a Beeld című dél-afrikai lap. – Nem volt még partnerem, gondoltam, megpróbálom, nincs vesztenivalóm. És Chad annyira csodálatos.″

Természetesen Melanie iskolájának igazgatója is értékelné, ha a bajnok az ő parkettájukon lejtene el egy táncot az egyik végzősükkel.

„Nem bánnánk, annyi szent. Bátor tett volt Melaniet-tól, de nevezhetjük konkrét randevú ajánlatnak is″ – tréfálkozott Marius Robinson igazgató.

Melanie nem csak a felkéréskor volt határozott, hanem akkor is, amikor azt kérdezték tőle, átengedné-e a bajnokot másnak is egy táncra?

„Nem, nem és nem! Csakis az enyém lesz a bálon!″ – hangzott a válasz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik