Az Arsenal bajnokokkal főzné le a városi riválist

Vágólapra másolva!
2012.08.17. 12:41
null
Mo Farahnak egy hét is elég volt a két bajnoki címhez – de nem ezért nem megy az Emiratesbe (Fotó: Action Images)
Címkék
Olimpiai bajnokokkal kívánja megtölteni a VIP-páholyt az Arsenal a Sunderland elleni Premier League-nyitányon. Van is jelentkező, az igazán nagy halak azonban kicsusszantak a hálóból.

Addig hencegett a Tottenham két ezüstérmes brit olimpikon (Andrew Simpson vitorlázó és Richard Hounslow szlalom kenus) bajnoki mérkőzésre történő meghívásával, hogy az Arsenalnál betelt a pohár: beindult a marketing gépezet, és veszettül pörögni kezdtek a fogaskerekek.

Közhírré lett téve, hogy a Sunderland elleni Premier League-nyitányra szeretettel várják a két aranyérmével nemzeti hőssé váló hosszútávfutót, Mo Faraht és a 800 méteren óriási világcsúccsal győztes kenyai David Rudishát. A két atléta az Emirates Stadion VIP-páholyából nézhetné a találkozót. De nem fogja... Farah már visszarepült az Egyesült Államokba, hogy mielőbb ikreket váró felesége mellett lehessen, Rudisha pedig részletes indoklás nélkül mondta le a szívélyes invitálást.

Azonban – úgy tűnik – mégsem marad bajnokok nélkül a klub a nyitányon: +91 kg ökölvívó olimpiai bajnoka, Anthony Joshua, valamint a brit pályakerékpáros, a csapat üldözéses versenyben aranyérmes, Geraint Thomas figyelheti, mire mennek az ágyúsok Van Persie nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik