A „pszichomosómedve” Kína győzelmére tippel - videó

Vágólapra másolva!
2012.08.05. 16:38
Címkék
A 2010-es afrikai labdarúgó-világbajnokság óta úgy tűnik, jelentős sportesemény nem maradhat jósállat nélkül. Igen, az olimpia sem. A trendet teremtő Paul, a polip óta azonban egyetlen különleges mentális képességekkel megáldott állatkerti teremtménynek sem sikerült az első (és egyetlen?) jósállat fantasztikus (8/8) eredményeinek nyomába erednie, persze ez nem jelenti azt, hogy nem szabad próbálkozni. Ismerkedjünk meg Jemmával, a „pszichomosómedvével".

Jemma, az orosz Tula Állatkert boldog lakója már a júniusi labdarúgó Európa-bajnokság alatt is bizonyította jóstehetségét a nagyvilágnak, akkor Spanyolország Eb-győzelmének megtippelésével hívta fel magára a figyelmet.

A szimpatikus mosómedve ez alkalommal is nagy fába vágta a nem létező fejszéjét, a londoni olimpia éremtáblázatának helyezettjeit jósolta meg a már bevett módszerrel: ínycsiklandozó süteményeket helyeztek el egymás mellett egy asztalon, az éremtáblázat megnyerésére esélyes nemzetek zászlóival díszítve.


Jemma – a jelenleg második helyen álló – Kínát választotta az első helyre, az állatkert gondozóinak legnagyobb örömére pedig hazáját, Oroszországot tippelte az éremtáblázat képzeletbeli dobogójának második fokára. Valljuk be, utóbbi azért merész jóslatnak tűnik – Oroszország pillanatnyilag a 10. helyen áll az érmek rangsorában. Augusztus 12-én kiderül, van-e jövője Jemmának a jósállat bizniszben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik