Spanyolország: Mancini fia szerint az apja többet tud a futballról Mourinhónál

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 13:01
Andrea Mancini, az angol Premier League-ben szereplő Manchester City menedzsere, Roberto Mancininek a fia beszélt a spanyol Marcának karrierjéről és édesapjáról.

A 20 éves Andrea Mancini nyár óta a Real Valladolid B csapatának játékosa. Előtte játszott az Inter ifi csapataiban, és a Manchester Citynél is megfordult, bár ott egyszer sem lépett pályára, és szinte végig kölcsönben szerepelt.

„Azért jöttem ide, mert azt mondták, hogy itt lehetősége van a fiataloknak a csapatba kerülésre – nyilatkozta a Marcának a fiatal olasz. – A héten már az első csapattal edzettem, és remélem, nemsokára a bemutatkozásomra is sor kerül."

Andrea az édesapja munkásságáról is elmondta a véleményét a spanyol lapnak. Kifejtette, hogy nem érti, miért elégedetlenek apja munkájával mostanában.

„Nem értem, miért kritizálják. Bajnok lett a Cityvel, egy olyan csapattal, amely utoljára 44 éve volt bajnok, nem értem, mit kellene még tennie" – mondta Andrea Mancini.

A riporterek arról is kérdezték, hogy mi a véleménye José Mourinhóról, a Real Madrid vezetőedzőjéről, jobb edzőnek tartja-e, mint édesapját.

„Apám évekig sikeres játékos volt, és ez látszik is. Több tapasztalata van, sokkal többet tud a labdarúgásról, mint Mourinho. Mourinho inkább pszichológus, motiválni tud nagyon jól" – vélekedett Mancini.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik