Serie A: zárt kapus meccsekkel kezdi a bajnokságot a Frosinone

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.19. 23:56
Két mérkőzésre szóló stadionbetiltással büntette az olasz szövetség fegyelmi bizottsága az élvonalba frissen feljutott Frosinonét.

A csapat a Palermóval vívott playoffpárharcot a harmadik feljutó helyért, a szicíliaiak otthon 2–1-re nyertek, a visszavágón azonban a Frosinone győzött 2–0-ra. A feszült hangulatú mérkőzés után a palermóiak óvást nyújtottak be, amiért szerintük a játékosokat és a játékvezetőket megfélemlítették a hazai nézők, míg a játékosok többször labdát dobtak a pályára, hogy ezzel akadályozzák meg a vendégtámadásokat.feszült hangulatú mérkőzés után a palermóiak óvást nyújtottak be, amiért szerintük a játékosokat és a játékvezetőket megfélemlítették a hazai nézők, míg a játékosok többször labdát dobtak a pályára, hogy ezzel akadályozzák meg a vendégtámadásokat.

A klub azt kérte, hogy az eredményt 3–0-val a javukra igazolják, ehelyett a fegyelmi bizottság úgy döntött, 25 ezer eurós büntetéssel és kétmeccses stadionbezárással bünteti a frissen élvonalba jutott riválist.

A palermói futballisták közül Paweł Dawidowicz kettő, Mato Jajalo és Haitam Aleesami egy-egy találkozóra szóló eltiltást kapott, a Frosinone részéről Federico Dionisinek kell egy bajnokit kihagynia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik