Serie A: Totti állítja, senkit sem pofozott meg, a Roma figyel

Vágólapra másolva!
2010.11.01. 16:00
A Corriere dello Sport értesülése szerint az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Roma fellebbez, ha a szombaton kiállított csapatkapitánya, Francesco Totti egy mérkőzésnél hosszabb időre szóló eltiltást kap.

Mint arról beszámoltunk, Tottit azért állították ki a szombati Roma–Lecce (2–0) bajnoki mérkőzésen, mert rátámadt a vele szabálytalankodó leccei játékosra, Ruben Oliverára. Amint a mindkettejüket kiállító Andrea Gervasoni játékvezető fogalmazott a jelentésében: „Az ellenfél arcához emelte a kezét. Nem tehettem mást, elővettem a piros lapot.”beszámoltunk, Tottit azért állították ki a szombati Roma–Lecce (2–0) bajnoki mérkőzésen, mert rátámadt a vele szabálytalankodó leccei játékosra, Ruben Oliverára. Amint a mindkettejüket kiállító Andrea Gervasoni játékvezető fogalmazott a jelentésében: „Az ellenfél arcához emelte a kezét. Nem tehettem mást, elővettem a piros lapot.”

„Nem követtem el semmit, senkinek sem adtam pofont, nem érdemeltem meg a kiállítást!” – idézi a Corriere a dühös Tottit, aki a döntés miatt lemarad a Lazio elleni vasárnapi római derbiről. Mint arról szintén beszámoltunk, Totti az öltözőbe tartván kis híján verekedésbe keveredett, úgy kellett őt lefogni.

A Corriere úgy tudja, a Roma beletörődött abba, hogy nem számíthat csapatkapitányára a vasárnapi derbin, ám arra készül, megfellebbezi a keddi fegyelmi határozatot, ha Tottit egynél több mérkőzésre tiltják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik