Serie A: poénból írt egy számot a gólöröme miatt, befutott vele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.25. 19:33
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atalanta csapatkapitánya, Alejandro Darío Gómez rendszeresen táncra perdül, ha gólt szerez. Ezt olyan régóta csinálja, hogy most gondolta, vicces lenne, ha egy szám is születne a híres táncából. Aranylemez lett belőle.

„Papu” Gomez számának a címe a „Dance Like Papu”, azaz a „Táncolj úgy, mint Papu” címet kapta. Az Atalanta játékosa erre az egyetlen dalra ragadott csak mikrofont, és ezt is csak poénból csinálta.

Csak arra nem gondolt, hogy ekkora siker lesz…

A szám klipjét ugyanis már több mint 30 millióan látták a Youtube-on, ráadásul mivel a lemezből már több mint 10 ezer darabot eladtak, az aranylemezt is megkapta érte.



„Az Aranylabdát valószínűleg sosem fogom megnyerni, de legalább már van egy aranylemezem!” – írta ki Instagramra az átvételkor „Papu”.

No tendré un balón de oro pero al menos me gane un disco de oro . Gracias a toda la gente que lo hizo posible @gliautogol @djmatrixufficiale @rickyjo_oficial lo mejor de todo esto que es de gran ayuda para los chicos de @insuperabili #bailacomoelpapu #terribleladron #papugomez #discodeoro #federazioneindustriamusicaleitaliana #singolodigitale

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik