Serie A: mi lesz Balotellivel? A Milannak nem kell?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.11. 15:44
Olasz lapértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata nem kívánja szerződtetni Mario Balotellit.

A Tuttosport azt írja, a „vörös-feketéknek" eszük ágában sincs az olasz válogatott támadót a kölcsönszerződése lejártát követően továbbra is foglalkoztatni.

A 25 éves fenegyerek 2014 nyarán írt alá a Liverpoolhoz, amelyben azonban mindössze 16 alkalommal lépett pályára a bajnokságban, s ezeken a meccseken egy gólt szerzett.

Tavaly nyáron egyéves kölcsönszerződés keretében tért vissza Milánóba, ahol eddig kilenc találkozón egyszer volt eredményes. Egy év alatt a játékos piaci értéke a felére csökkent (a Transfermarkt adatai szerint most már csak 10 millió euró körüli összeget ér, miközben a Liverpool 20 milliót fizetett érte 2014-ben).

A Tuttosport szerint a milánói gárda meg is találta Balotelli helyettesét Leonardo Pavoletti személyében. A Genoa 27 éves támadója már 10 gólt rúgott ebben a szezonban a Serie A-ban. A két klub amúgy is jó kapcsolatot ápol egymással az átigazolások terén, így nem zárható ki, hogy hamar létrejön az egyezség.

A Premier League-ben a Liverpool jelenleg a kilencedik helyen áll. Jürgen Klopp, a „vörösök" menedzsere korábban nem tett említést arról, hogy szüksége lenne a jövőben Mario Balotellire. Az mindenesetre tény, hogy az olasz futballistának 2017-ig van érvényes szerződése az angol klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik