Serie A: Mancini berágott - az Internél „elmarad” a húsvét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.05. 15:49
Nem volt túl boldog Roberto Mancini, az olasz Internazionale vezetőedzője, miután csapata hazai pályán csak 1–1-re volt képes a sereghajtó Parma ellen. A vasárnapra tervezett szabadnapot törölte, helyette kora reggel edzést vezényelt a játékosoknak.

„Ahelyett, hogy javult volna a helyzetünk, tovább romlott, amit nagyon sajnálok. Mindig reméli az ember, hogy a dolgok jóra fordulnak. Az elmúlt négy hét nagyon rossz volt, különösen ha az eredményekre és a Parma ellen a második félidőben nyújtott játékunkra gondolok. Ezekre nem igazán tudok magyarázatot adni..." – mondta csalódottan Roberto Mancini a szombati bajnoki után. Az Inter jelenleg a Genoával azonos pontszámmal áll a kilencedik helyen, tíz ponttal lemaradva a kupaindulást jelentő ötödik pozíciótól. Roberto Mancini a szombati bajnoki után. Az Inter jelenleg a Genoával azonos pontszámmal áll a kilencedik helyen, tíz ponttal lemaradva a kupaindulást jelentő ötödik pozíciótól.

„Hogy nem lesz pihenő húsvétkor? A játékosok eleget lazsáltak szombaton..." – mondta Piero Ausilio sportigazgató, aki szerint a hátralevő meccsek segítenek meghozni a fontos döntéseket a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik