Serie A: korábbi klubja három játékost is eladna, csak legyen pénze Ibrára

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.14. 17:33
null
Zlatan Ibrahimovic az LA Galaxy után az AC Milan szerelését öltheti magára? (Fotó: AFP)
A Gazetta dello Sport beszámolója szerint az AC Milannál továbbra sem tettek le arról, hogy visszacsábítsák a klubhoz a Los Angelestől a minap elbúcsúzó Zlatan Ibrahimovicot. Az egyetlen gond a svéd klasszis fizetése lehet – az olasz csapat költségvetése ugyanis az elmúlt években is mínuszos volt, többek között ezért sem indulhatott el az Európa-liga 2019–2020-as kiírásában.


Az olasz lap szerint a kényes gazdasági egyensúly megtartása érdekében a Milan három játékosától is megválna: az ősz nagy részében sérülés miatt (is) nélkülözött Fabio Borinit, a hullámzó formát mutató Franck Kessiét és a szeptember közepe óta mellőzött Ricardo Rodríguezt egyaránt szeretné eladni.

Az ezzel felszabaduló fizetéskeret Ibrahimovichoz vándorolna, aki 3.5 millió eurót kaphatna így egy évre.

A 38 esztendős svéd csatár szerda este tette közzé a „búcsúlevelét”, amelyben – sajátos stílusában – elköszönt a Los Angeles Galaxy szurkolóitól. A távozása már hónapok óta valószínű volt, az elmúlt hetekben a Bologna, a Boca Juniors és az ausztrál Perth Glory érdeklődéséről is írtunk.

Ibrahimovic korábban 2010-től 2012-ig futballozott a Milannál, 85 tétmeccsen 56 gólt szerzett és 24 gólpasszt osztott ki, eközben egy bajnoki címet és egy Olasz Szuperkupát is nyert a csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik