Serie A: játékoscserével szerezné vissza a Juventus Pogbát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.15. 19:30
null
Egyre közelebb kerülhet Pogba a távozáshoz (Fotó: AFP)
Néhány nappal ezelőtt még 80 millió eurós ajánlatról volt szó, most viszont úgy tűnik, hogy a Juventus Alex Sandro játékjogát is felajánlaná a Manchester Unitednek Paul Pogbáért cserébe.

 

A hét közepén még arról szóltak a hírek, hogy a Juventus akár 80 millió eurót sem sajnálna, hogy korábbi játékosával, a jelenleg a Manchester Unitednél futballozó Paul Pogbával erősítse a keretét a téli átigazolási időszakban. A legfrissebb hírek szerint azonban mégsem csak pénzre lesz szüksége a klubnak a középpályás visszaszerzésére.

Ez egyébként már a nyáron is így volt, amikor a Juve egyszer már megkísérelte átigazolni Pogbát, akkor viszont a manchesteriek Miralem Pjanicot is szerették volna az alku részeként. Az a megegyezés meghiúsult, ám José Mourinho, a United menedzsere állítólag továbbra is szeretne egy játékost az anyagi dolgokon kívül Pogbáért cserébe.

Pjanic helyett most Alex Sandro neve került szóba, akinek értékét 40 millió euróra becsülik, és a United figyelmét már korábban is felkeltette. Annyi biztos, hogy Pogba távozása már hónapok óta téma, a francia játékos ugyanis továbbra sem jön ki túl jól Mourinhóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik