Serie A: hamarosan eldől, indulhat-e a Parma

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2018.07.17. 19:05
Az Olasz Labdarúgó-szövetség illetékes testülete a hét második felében vagy a jövő hét elején dönthet a Parma első osztályú szerepléséről.

Mint ismert, a parmaiaknak győzniük kellett a másodosztály utolsó fordulójában a Spezia otthonában, hogy legyen esélyük rájátszás nélkül feljutni az élvonalba, végül 2–0-ra nyertek és a tabella második helyén zártak.Mint ismert, a parmaiaknak győzniük kellett a másodosztály utolsó fordulójában a Spezia otthonában, hogy legyen esélyük rájátszás nélkül feljutni az élvonalba, végül 2–0-ra nyertek és a tabella második helyén zártak.

Az olasz ügyészség szerint Emanuele Calaio a kulcsfontosságú meccs előtt két vicces üzenetet küldött egy korábbi csapattársának – aki tavasszal a Speziában szerepelt –, és azt kérte tőle, hogy „ne legyen ünneprontó”. Emiatt indult vizsgálat vesztegetés gyanújával.

A vádhatóság két lehetőséget kínált: a klub kizárását a Serie A-ból, vagy hogy az élvonalbeli küzdelmeket hatpontos büntetéssel kezdje, Emanuele Calaiót pedig négy évre tiltsák el és kötelezzék 50 ezer euró megfizetésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik