Serie A: Gervinho hatalmas szólójával nyert a Parma – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.22. 17:03
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. fordulójának szombati első mérkőzésén a Parma hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Cagliarit.

Már a 14. percben megszerezhette volna a vezetést Roberto Inglese a Parmának, de a találatánál a partjelző lest jelzett. A 20. percben ismét Inglese került helyzetbe – közeli lövése szerencsésen visszapattant rá a kapusról, így került a hálóba a labda (1–0). a Parmának, de a találatánál a partjelző lest jelzett. A 20. percben ismét Inglese került helyzetbe – közeli lövése szerencsésen visszapattant rá a kapusról, így került a hálóba a labda (1–0).

A 47. percben a korábbi Arsenal- és Roma-játékos Gervinho a saját térfeléről indított egyszemélyes támadást, és meg sem állt az ellenfél hálójáig. Az elefántcsontparti támadót négy védő sem tudta leszerelni a szólója alatt, végül végül a kapu bal oldalába bombázott, amivel megduplázta a hazaiak előnyét (2–0).

Gervinho gólja:

A továbbiakban hiába próbálkozott a Cagliari, a hármas sípszóig nem változott az eredmény, így a Parma feljött a tabella 7. helyére – igaz, ez a pozíció a forduló többi összecsapásától függően még változhat.

OLASZ SERIE A
5. FORDULÓ
Parma–Cagliari 2–0 (Inglese 21., Gervinho 47.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik