Serie A: ezt a három játékost akarja az olasz listavezető

Vágólapra másolva!
2016.01.11. 11:43
null
Christoph Kramer a Világkupával 2014-ben Rio de Janeiróban (Fotó: Reuters)
Nikola Makszimovics (Torino), Héctor Herrera (Porto), Christoph Kramer (Bayer Leverkusen) – ezt a három labdarúgót már télen szívesen látná soraiban az olasz bajnokság tabelláját fél távnál vezető Napoli.

 

„Kértem Cristiano Guintoli sportigazgatót, hogy tegyen lépéseket Makszimovics, valamint Kramer és Herrera megvásárlása érdekében – mondta Aurelio De Laurentiis klubelnök a Sky Sport Italiának –, de más középpályások és középső védők is képben vannak.”

Az elnök szerint mindenképpen szükséges a két csapatrész megerősítése, hogy a tabellát jelenleg vezető – vasárnap idegenben a Frosinonét 5–1-re megverő – Napoli megszerezze a scudettót.

„Teljesen nyílt a verseny, több csapat is azonos eséllyel pályázik a bajnoki címre. A klubokat láthatóan feldobja a harc kiélezettsége, nagyszerű tavaszi szezon vár ránk” – tette hozzá De Laurentiis.

A három említett labdarúgó közül a szerb Makszimovics középső védő, míg a mexikói Herrera és a német Kramer középpályás. Mindannyian válogatottak – Kramer 2014-ben világbajnok lett a német nemzeti csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik