Serie A: ez volt a gólkirály első gondolata a Juventusba igazoló C. Ronaldóról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.29. 10:17
Ciro Immobile (Mauro Icardival holtversenyben) a góllövőilista élén végzett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) legutóbbi szezonjában, azonban elmondása szerint az új idényben jóval nehezebb dolga lesz, ha ismét az első helyen akar zárni, hiszen a Juventushoz szerződő Cristiano Ronaldo is biztosan ráhajt a legjobb góllövőnek járó díjra.

„Amikor biztossá vált, hogy Cristiano Ronaldo a Juventushoz szerződik, arra gondoltam, hogy köszönöm, Istenem, hogy gólkirály lettem az előző szezonban. Nagyon nehéz lesz ellene, mind a pályán, mind a gólkirály címért folytatott versenyben. Ronaldo már sokszor nyert ilyen díjat, s biztosan ezen lesz Olaszországban is” – idézi a portugál A Bola Ciro Immobilét. „Amikor biztossá vált, hogy Cristiano Ronaldo a Juventushoz szerződik, arra gondoltam, hogy köszönöm, Istenem, hogy gólkirály lettem az előző szezonban. Nagyon nehéz lesz ellene, mind a pályán, mind a gólkirály címért folytatott versenyben. Ronaldo már sokszor nyert ilyen díjat, s biztosan ezen lesz Olaszországban is” – idézi a portugál A Bola Ciro Immobilét.

A Lazio csatára az előző szezonban – Mauro Icardival holtversenyben – 29 góllal végzett a Serie A góllövőlistájának élén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik