Serie A: eddig lesz téma a Milan edzőjének menesztése?

Vágólapra másolva!
2016.01.14. 11:00
Szinisa Mihajlovics, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője biztos benne, hogy a szezon végéig folyamatosan téma lesz az esetleges menesztése.

A szerb szakember állása már egy ideje veszélyben forog, ám a hétvégi, AS Roma elleni döntetlennel, illetve az Olasz Kupában szerdán elért Carpi elleni sikerrel és elődöntőbe jutással most egy időre biztonságban érezheti magát.

„Ez volt sorozatban a harmadik meccs, hogy a munkám volt a tét, és szerintem ez így lesz a szezon végéig” – mondta Mihajlovics a 2–1-es kupagyőzelem után. – „Nem könnyű helyzet, ám megéltem már ennél rosszabb dolgokat is az életem során. Egyedül a futballistáimat sajnálom, akik nem érdemlik meg, hogy állandóan kritizálják és fütyüljék őket.”

Az olasz futball egyik legpatinásabb együttese évek óta gyengélkedik, az elmúlt két szezonban nem tudott nemzetközi kupaszereplést érő helyen végezni, s jelenleg is csak a nyolcadik a Serie A-ban. Az együttestől az elmúlt két évben három edzőt is menesztettek.

Mihajlovics a Carpi legyőzését követően azt is elmondta, hogy továbbra is keményen, emelt fővel dolgozik tovább együttesével, mely szerinte minden ellenkező híreszteléssel ellentétben egységes.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik