Serie A: így még sosem örültek Cassano káromkodásainak!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 19:15
Antonio Cassano továbbra is képtelen visszafogni éles nyelvét. Az olasz most is elmondta őszinte véleményét, és szokásához híven, nem válogatta meg a szavakat.

Mint arról augusztus elején beszámoltunk, Antonio Cassano visszatért a Sampdoriához. A 33 éves labdarúgó 2017. június 30-ig szóló szerződést írt alá. A támadó számára nem ismeretlen a genovai terep, korábban 2007 és 2010 között három és fél idényen át volt a klub alkalmazásában.Antonio Cassano visszatért a Sampdoriához. A 33 éves labdarúgó 2017. június 30-ig szóló szerződést írt alá. A támadó számára nem ismeretlen a genovai terep, korábban 2007 és 2010 között három és fél idényen át volt a klub alkalmazásában.

„A korábbi elválásom a Sampdoriától teljes egészében az én hibám volt, sajnálom, hogy inzultáltam az elnök urat” – mondta őszintén a klub sajtótájékoztatóján Cassano.

„Nem akarok hazudni, nem változtam meg, de azóta már családom van, megpróbálom máshogy élni az életemet. Massimo Ferrero elnök azt mondta, nem b…hatom el újra, mert akkor azonnal repülök. Ígérem, nem lesz több ilyen sz.r! Túlságosan szeretem ahhoz ezt a klubot, hogy újra elk…am” – tette hozzá a balhés olasz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik