Serie A: Buffon már tárgyal a Juventusszal a visszatérésről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.26. 07:46
null
Buffon visszatér a Juventushoz? (Fotó: AFP)
Elképzelhető, hogy Gianluigi Buffon visszatér az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventushoz.

 

A 41 esztendős kapus néhány nappal ezelőtt még arról beszélt a Corriere dello Sportnak, könnyen megeshet, hogy egy év szünetet tart, amennyiben nem kap megfelelő ajánlatot. Buffonnak lejárt a szerződése a Paris Saint-Germainnél, a francia klub a hivatalos honlapján közölte, hogy nem hosszabbít a futballistával.

Az olasz ikon jövőjével kapcsolatban Gianluca Di Marzio transzferguru most azt írja, elképzelhető, hogy Buffon visszatér a Juventushoz, melynél 2001 és 2018 között összesen 17 évet húzott le. Di Marzio szerint olyannyira van alapja a felvetésnek, hogy a kapus és a Juventus már fel is vette a kapcsolatot, s a megbeszélések pozitív irányba haladnak.

Di Marzio hozzáteszi, Buffon visszatérésével vélhetően Mattia Perin sorsa is eldőlne, a tavaly nyáron 12 millió euróért szerződtetett kétszeres olasz válogatott kapus ugyanis ebben az esetben nagy valószínűséggel távozna a Juvétól.

Silvano Martino, Buffon ügynöke a Sportitalia megkeresésére megerősítette a híreszteléseket. A felek valóban tárgyalnak, ugyanakkor elmondta, hogy a kapus visszatérése „egyelőre csak egy ötlet”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik