HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.21 19:32 Frissítve: 2018.07.22 14:25

Serie A: Benzema képviselői találkoztak a Milan vezetőivel

Még pénteken állította az olasz átigazolási ügyekben mértékadónak tartott újságíró, Gianluca Di Marzio, hogy Karim Benzema képviselői a Milan edzőközpontjában jártak, ahol a Real Madrid francia támadójának esetleges átigazolásáról tárgyaltak.

HIRDETÉS
Benzema kilenc évet húzott le a Real mezében (Fotó: AFP)

 

Di Marzio szerint egy közvetítő, Ludovic Fattizzo közreműködésével Benzema képviselői még hétfőn tárgyalást folytattak Milanellóban a klub vezetőedzőjével, Gennaro Gattusóval és a sportigazgatóval, Massimiliano Mirabellivel. Az olasz zsurnaliszta azt is tudni vélte, hogy a Milan 3+1 évre szóló szerződést kínálna, amely évi 9 millió eurót hozna a franciának.

Di Marzio információira Benzema ügynöke, Karim Djaziri három kacagó szmájlival reagált, maga Benzema pedig egyenesen hazugnak nevezte az újságírót az Instagramon, azt ajánlva neki, hogy tán inkább ő váltson munkahelyet.

További fejlemény, hogy vasárnap megszólalt a fent említett közvetítő, Ludovic Fattizzo is, aki megerősítette: tényleg jelen volt egy megbeszélésen, amelyen Benzema képviselői és a Milan szakmai vezetői vettek részt Milanellóban.

„Valóban zajlott egy ilyen megbeszélés közöttük, hiszen én is ott voltam, ám ennél többet nem árulhatok el” – mondta Fattizzo Di Marziónak.

Benzema feltételezett klubváltási ügye nagyjából két héttel ezelőtt azzal kezdődött, hogy egy meglehetősen búcsúzkodósra sikeredett bejegyzést tett közzé a Twitteren, amelyben kifejtette, mekkora élmény volt számára, hogy a Real Madrid mezét viselhette kilenc éven keresztül.

Ezt követően a Napoli elnöke közölte, hogy az ő klubja nem fog szerződtetni „egy 31 éves öregembert” – amikor Benzema leigazolásának lehetőségéről kérdezték. Aurelio De Laurentiis amúgy 69 éves.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS