nemzetisport.hu 2018.07.21 19:32 Frissítve: 2018.07.22 14:25

Serie A: Benzema képviselői találkoztak a Milan vezetőivel

Még pénteken állította az olasz átigazolási ügyekben mértékadónak tartott újságíró, Gianluca Di Marzio, hogy Karim Benzema képviselői a Milan edzőközpontjában jártak, ahol a Real Madrid francia támadójának esetleges átigazolásáról tárgyaltak.

Benzema kilenc évet húzott le a Real mezében (Fotó: AFP)

 

Di Marzio szerint egy közvetítő, Ludovic Fattizzo közreműködésével Benzema képviselői még hétfőn tárgyalást folytattak Milanellóban a klub vezetőedzőjével, Gennaro Gattusóval és a sportigazgatóval, Massimiliano Mirabellivel. Az olasz zsurnaliszta azt is tudni vélte, hogy a Milan 3+1 évre szóló szerződést kínálna, amely évi 9 millió eurót hozna a franciának.

Di Marzio információira Benzema ügynöke, Karim Djaziri három kacagó szmájlival reagált, maga Benzema pedig egyenesen hazugnak nevezte az újságírót az Instagramon, azt ajánlva neki, hogy tán inkább ő váltson munkahelyet.

További fejlemény, hogy vasárnap megszólalt a fent említett közvetítő, Ludovic Fattizzo is, aki megerősítette: tényleg jelen volt egy megbeszélésen, amelyen Benzema képviselői és a Milan szakmai vezetői vettek részt Milanellóban.

„Valóban zajlott egy ilyen megbeszélés közöttük, hiszen én is ott voltam, ám ennél többet nem árulhatok el” – mondta Fattizzo Di Marziónak.

Benzema feltételezett klubváltási ügye nagyjából két héttel ezelőtt azzal kezdődött, hogy egy meglehetősen búcsúzkodósra sikeredett bejegyzést tett közzé a Twitteren, amelyben kifejtette, mekkora élmény volt számára, hogy a Real Madrid mezét viselhette kilenc éven keresztül.

Ezt követően a Napoli elnöke közölte, hogy az ő klubja nem fog szerződtetni „egy 31 éves öregembert” – amikor Benzema leigazolásának lehetőségéről kérdezték. Aurelio De Laurentiis amúgy 69 éves.

2019.05.25 21:45:13

Olasz labdarúgás K. T. I.

PORTRÉ. Harmincévesen vissza akart vonulni. Torinóban újjászületett és ő lett a „Fal”, az olasz BBC professzora.

2019.05.26 20:03:16

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Sassuolo ellen odahaza fordító Atalanta lett a bronzérmes, a Milan és a Roma az El-be jutott, benn maradt a Genoa.

2019.05.19 20:12:41

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Lautaro Martíneznek semmi sem jött össze a rangadón. Ellenben a Napoli a második félidőben lesimázta az Intert.

2019.05.19 20:15:26

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Ilicic vezető gólját a hajrában egyenlítette ki Mandzukic.

2019.05.15 20:23:14

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Hiába volt jobb formában az Atalanta, a hajrá a hazaiaké volt Rómában, megvan a „kis Inzaghi” negyedik Coppája.