Serie A: „Allegri végzete” nem tartja meg Kaká mezét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.13. 12:40
null
Domenico Berardi a Milan ellen letette a névjegyét a világfutballban (Fotó: Action Images)
Két ember számára bizonyosan örökre emlékezetes marad a vasárnap esti Sassuolo–AC Milan mérkőzés: a 4–3-as vereséget szenvedő rossoneri a találkozó másnapján menesztette Massimiliano Allegri vezetőedzőt, míg a meccsen négy gólt szerző Domenico Berardi élete eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta a profik között.

 

„Ez olyan este, amelyet biztos, hogy sohasem felejtek el. Örülök a négy gólnak, de mindenekfelett a Sassuolónak volt fontos ez a győzelem, nagy szükségünk volt erre a lökésre” – mondta Berardi, aki góljait rákkal kezelt csapattársának, Francesco Acerbinek, a családjának, a barátnőjének és Eusebio Di Francesco edzőnek ajánlotta.

„Kemény héten vagyunk túl, hiszen jöttek a pletykák, hogy kirúgják-e az edzőt vagy sem, úgyhogy ez a meccs számára is döntő lehet. Örülünk, hogy itt tarthatjuk, ő vezetett a Serie A-ba minket, és nagy szíve van, akárcsak a játékosoknak” – folytatta a sikerével a 16. helyen álló csapat támadója.

„Szerintem a harmadik gól volt leginkább a stílusomnak megfelelő. Elkértem Kaká mezét, mert az egyik barátom szerette volna. Kaká nagy bajnok, és örülök, hogy ha csak egy rövid időre is, de az enyém a dressze” – beszélt a meccs utáni nagy találkozásról a 19 éves játékos, aki a nyár óta a Juventus játékosa, és már csak kölcsönben szerepel az újoncnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik