Serie A: a Fiorentina igazolt, a Lazio eladott egy játékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.31. 18:51
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fiorentina szerződtette a Bogdán Ádámot is foglalkoztató Bolton Wanderers spanyol védőjét, Marcos Alonsót, míg a Lazio lejáró szerződésű védője, Modibo Diakité a Sunderlandben folytatja a pályafutását.

Marcos Alonso várható klubváltásáról már korábban beszámoltunk, ám a hivatalos bejelentésre eddig várni kellett. A 22 esztendős szélső védő ebben a szezonban 26 angol másodosztályú bajnokin négy gólt szerzett a Boltonban, a Fiorentina hároméves szerződést kötött vele, az átigazolási díjról azonban nem adtak tájékoztatást a felek.korábban beszámoltunk, ám a hivatalos bejelentésre eddig várni kellett. A 22 esztendős szélső védő ebben a szezonban 26 angol másodosztályú bajnokin négy gólt szerzett a Boltonban, a Fiorentina hároméves szerződést kötött vele, az átigazolási díjról azonban nem adtak tájékoztatást a felek.

A szintén olasz élvonalbeli Lazio játékoskerete eközben egy védővel megfogyatkozott. Az ebben az idényben mindössze egy Olasz Kupa-találkozón pályára lépő Modibo Diakité kontraktusa lejárt a római klubnál, így a Premier League-ben érdekelt Sunderland ingyen szerezte meg. A szenegáli hátvéd a március végén kinevezett menedzser, Paolo Di Canio első jelentősebb igazolása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik