Serie A: a cséká begőzölt, 3-an lesérültek miatta az edzésen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.25. 14:49
Minek az embernek ellenség, ha ilyen csapatkapitánya van? Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Udinese csékája, Danilo Larangeira olasz sajtóhírek szerint elvesztette a fejét csapata legutóbbi edzésén, melynek végére három játékos sérült meg miatta.

Egybehangzó olasz lapértesülések szerint Larangeira – ismeretlen okokból – nagyon idegesen érkezett meg csapata edzésére, amelyet kétszer is meg kellett állítani, majd idő előtt „lefújni” a viselkedése miatt.

Larangeira minden csapattársára páros lábbal csúszott rá, közülük hárman – Ali Adnan, Adalberto Penaranda és Francesco Lodi – meg is sérültek a tréning során.

Az továbbra is rejtély, mitől gőzölt be a 32 esztendős brazil csapatkapitány, a klub vezetősége is értetlenül áll az eset előtt.

„A minimum, amit elvárunk egy nyilvános bocsánatkérés. Mielőtt döntünk arról, mi legyen a sorsa, szeretnék megérteni az esetet…” – mondta Nereo Bonato, az olasz klub sportigazgatója.

Az eset furcsaságát növeli, hogy Larangeira igazi klubikonnak számít az Udinesénél, 2011 óta állandó tagja a kezdőcsapatnak, és még balhésnak sem mondható, közel 400 tétmeccset számláló pályafutása során mindössze kétszer mutatták fel neki azonnal a piros lapot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik