Roma: Suárez? Ibra? Totti majdnem 40, de ebben ő a legjobb – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.05. 22:01
Francesco Totti 39 évesen csak perceket kap a Serie A ezüstérméért harcoló AS Roma együttesében, de hétről hétre bizonyítja, hogy kora ellenére rendkívül fontos és hasznos tagja a „farkasok” csapatának.

A 2015–2016-os szezon Aranycipőjéért zajló versenyfutásba (amelynek élén Luis Suárez, Jonas, Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín áll) Tottinak természetesen nincs beleszólása, de, ahogy arra az Opta statisztikája rámutat, jelenleg a Capitanónak van a legjobb perc/gól mutatója az öt európai topligában a futó szezonban legalább öt gólt szerző támadók közül. A 2015–2016-os szezon Aranycipőjéért zajló versenyfutásba (amelynek élén Luis Suárez, Jonas, Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín áll) Tottinak természetesen nincs beleszólása, de, ahogy arra az Opta statisztikája rámutat, jelenleg a Capitanónak van a legjobb perc/gól mutatója az öt európai topligában a futó szezonban legalább öt gólt szerző támadók közül.

Francesco Totti 65 percenként jegyez egy gólt, a 34 éves Zlatan Ibrahimovic 67, míg a harmadik legjobb Karim Benzema 79 percenként talál a kapuba.

 


 

Totti az elmúlt hetekben elképesztő sorozatot produkál. Az alábbi képen a „farkasok” legutóbbi négy bajnoki mérkőzésének eredménye látható. A bal oldali oszlopban a Totti pályára lépése előtti állás látható, mellette pedig a végeredmény (Totti beállása előtt összesen 2 pontra volt jó a Roma – 10 lett belőle).

4 bajnoki, 56 játékperc, 4 gól Tottitól (Forrás: The Sport Bible)
4 bajnoki, 56 játékperc, 4 gól Tottitól (Forrás: The Sport Bible)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik