Roma: ráírt a játékosra Instagramon, egy életre kitiltották

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.27. 09:11
Az AS Roma labdarúgócsapata a klub hivatalos Twitter-oldalán adta hírül, hogy örökös eltiltással büntette egyik szurkolóját, amiért „az Instagramon undorító üzeneteket” küldött Juan Jesusnak, a „farkasok” védőjének.

A rómiaiknál viszonylag hamar egyértelművé tették, a rasszizmust kőkeményen büntetni fogják, és ahogy az a legfrissebb Twitter-bejegyzésükből látszik, ehhez tartják is magukat.

Az egyik szurkoló Instagramon írt Juan Jesusra, melyben többek közt javasolta, hogy költözzön vissza az állatkertbe a játékos, és ölje meg magát…

AS Roma English on Twitter

A drukker valószínűleg azt gondolta, semmilyen következménye nem lesz ennek, a játékos talán meg sem nézi az üzenetét. Nem lett igaza!

„Az alábbi Instagram-felhasználó undorító üzeneteket küldött ma Juan Jesusnak. A felhasználót jelentettük a rendőrségnek és az Instagramnak is, valamint életre szóló eltiltást kapott az AS Roma meccseire” – írta klub.

Persze ahogy nyilvánossá tette az üzenetet a Roma, a szurkoló közölte, épp akkor törték fel az Instagram-oldalát, és ő nem tehet semmiről…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik