Roma: Nem másnak, Tottinak kell döntenie – Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.12. 12:46
Carlo Ancelotti, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezetőedzője szerint Francesco Totti jó erőben van, és akkor vonul vissza, amikor akar.

Francesco Totti – akinek szerződése 2017 nyaráig szól a fővárosi gárdánál – nemrég szerelmes levelet írt a csapatnak, a városnak. Ancelotti szerint ha a játékos úgy érzi, nem feltétlen kell a jövő nyáron felhagynia a profi labdarúgással. nemrég szerelmes levelet írt a csapatnak, a városnak. Ancelotti szerint ha a játékos úgy érzi, nem feltétlen kell a jövő nyáron felhagynia a profi labdarúgással.

„Akkor kell szögre akasztani a stoplist, amikor úgy érzi a játékos. Ezt nem másoknak kell megmondania. Ugyanez volt a helyzet Maldini esetében, és Tottinál is így lesz. Amikor játszik, jól játszik, képes mérkőzéseket eldönteni. Egy szép napon felhagy majd a profi futballal, de addig élveznünk kell, amikor a pályán van – klubszimpátiától függetlenül.”

A bajorok trénere Higuaín hétvégi dupláját és a Milan eladásáról szóló híreket is kommentálta.

„Higuaín gólszerzésre született. Garantálni tud 30 gólt ebben a szezonban, és ez nagyon fontos a Juventusnak. Ami a Milant illeti, bizonyára véget ér egy korszak. Nemcsak nekik, hanem a többi csapatnak is. Ami az utóbbi években történt, el kell felejteni. Remélem, hogy újra a legmagasabb szintet fogja képviselni az együttes. A gazdasági háttér nagyon fontos” – mondta Ancelotti a Radio Rainak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik