Roma: korábbi bajnok játékosa lehet a klub új edzője?

Vágólapra másolva!
2017.06.05. 10:59
Helyi lapinformációk szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) második helyen végző AS Roma az előző szezonban a Sassuolót irányító Eusebio Di Francescót nevezheti ki Luciano Spalletti utódjának. 

A Sky Italia szerint a fővárosiakat játékosként 1997 és 2001 között erősítő és velük bajnoki címet nyerő Di Francesco egy kétéves, opcionálisan harmadik évre is meghosszabbítható, idényeként másfél millió eurós fizetést tartalmazó szerződést köthet a csapattal, az aláírást a héten be is jelenthetik hivatalosan.A Sky Italia szerint a fővárosiakat játékosként 1997 és 2001 között erősítő és velük bajnoki címet nyerő Di Francesco egy kétéves, opcionálisan harmadik évre is meghosszabbítható, idényeként másfél millió eurós fizetést tartalmazó szerződést köthet a csapattal, az aláírást a héten be is jelenthetik hivatalosan.


A folyamatot lassíthatja, hogy az olasz szakembernek élő szerződése van a Sassuolóval, s annak értelmében a rómaiaknak hárommillió eurót kell fizetniük, hogy kivásárolják belőle. Ezt azonban szeretnék elkerülni, helyette fiatal játékosokat küldenének a bajnokságban 12. helyen végző csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik