Roma: 13 millió euróért végleg megvették a Milan csatárát

Vágólapra másolva!
2016.06.21. 18:43
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma a hivatalos honlapján jelentette be, hogy élt opciós jogával, és 13 millió euróért végleg megvásárolta Stephan El Shaarawyt, a Milan csatárát, aki a 2015–2016-os szezon tavaszi szakaszában kölcsönben játszott a fővárosi csapatban.

A római együttes januárban 1.4 millió euróért vette kölcsön El Shaarawyt, és opciós jogot szerzett a 23 esztendős támadó végleges megvásárlására.A római együttes januárban 1.4 millió euróért vette kölcsön El Shaarawyt, és opciós jogot szerzett a 23 esztendős támadó végleges megvásárlására.

Az olasz válogatott tagjaként a franciaországi Európa-bajnokságon részt vevő futballista a tavaszi idényben magára talált, 16 bajnoki mérkőzésen nyolc gólt és két gólpasszt jegyzett, ezzel meggyőzte a Roma vezetőségét, hogy érdemes szerződtetni.

A „farkasok” az utolsó pillanatig kivártak, hiszen június 21-ig volt opciós joguk El Shaarawy megvásárlására. A fővárosiak 13 millió eurót fizettek a „Fáraó” becenévre hallgató játékosért, aki négyéves szerződést írt alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik