Palermo: Zamparini nem érti Cosmi kesergését, hiszen heti százezret kaszált

Vágólapra másolva!
2011.04.07. 18:20
Ismét szópárbajt folytatott Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke és az általa a Catania elleni vereség (0–4) után menesztett edző, Serse Cosmi.

Cosmi a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, a Catania elleni szicíliai derbi előtt nagyon csúnyán összeveszett Zamparinivel, amikor délelőtt elmondta az elnöknek, hogy rossz fizikai állapota miatt nem akarja a kezdőcsapatba tenni az argentin válogatott Javier Pastorét. A veszekedést csak tüzelte, hogy Fabrizio Miccolit Cosmi a kezdőcsapatba jelölte, és az elnök ezzel sem értett egyet. Cosmi meglehetősen elkeseredetten beszélt az incidensről és az elnökről, aztán este „megkapta a magáét” Zamparinitől.

„Nem mond igazat, sosem mondtam neki, hogy Miccoli ne játsszon. Egy kiegyensúlyozott edző nem állít ilyeneket az újságoknak, főleg, ha nem igaz a történet… Igen, az igaz, hogy Pastorét a kezdőbe követeltem egy ennyire nehéz és fontos mérkőzésen. Ami azt illeti, meg vagyok lepődve Cosmi keserű nyilatkozatán, mert ő nekem félmillió eurómba került. Ez heti százezerre jön ki…” – mondta Zamparini a Radio Kiss Kissnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik