Palermo: egy hónap után máris repül Baloghék edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.10. 10:35
null
Guillermo Barros Schelotto csak a lelátóról figyelhetné a Palermót (Fotó: AFP)
Egy hónapig sem tartott Guillermo Barros Schelotto kalandja a Palermo labdarúgócsapatának vezetőedzőjeként. Ami valójában kalandnak sem nevezhető, hiszen az argentin szakember úgy repül vissza hazájába, hogy egyetlen alkalommal sem ülhetett a rózsaszín mezesek kispadján.

 

Schelottót január 11-én nevezték ki a Serie A-ban bennmaradásért harcoló Palermo vezetőedzőjének, ám a kispadra egyetlen alkalommal sem tudott leülni, mert hiányzott a licence.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint mára kiderült, hogy Schelottónak – papír híján – a közeljövőben nincs esélye rá, hogy meccsen leüljön a kispadra, mert ha a FIFA engedélyezi a kérvényét, akkor is egy évig eltarthat a procedúra. A szakvezető ezért ma közölte Mauro Zamparini elnökkel és a csapattal, hogy visszatér Argentínába, ahol korábban a Lanúst irányította és Copa Sudamericanát nyert az együttessel.

Balogh Norbertéket a folytatásban Giovanni Tedesco irányítja, aki az elmúlt hetekben is felelős volt a meccseken a Palermo szakmai munkájáért.

A szicíliai csapat 24 forduló után a 15. helyen áll a húszcsapatos Serie A-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik