Palermo: csatárt keresnek, az MU korábbi játékosa érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.05. 08:55
null
Dimitar Berbatov (fehérben) az előző idényben a PAOK-ot erősítette (Fotó: AFP)
Olasz sajtóértesülések szerint Balogh Norbert és Sallai Roland csapata, a Serie A-ban szereplő Palermo a Manchester United korábbi csatárával, Dimitar Berbatovval erősítené meg a keretét.

 

A 35 esztendős, 78-szoros bolgár válogatott támadó szerződése az előző szezon végén lejárt a görög PAOK-nál, azóta szabadon igazolható. A szicíliai klub állítólag már fel is vette a kapcsolatot a Tottenhamet, a Bayer Leverkusent, a Monacót és a Fulhamet is megjáró játékossal, aki a 2015–2016-os idényben 25 tétmérkőzésen öt gólt szerzett a szaloniki együttesben.

A Palermo a hírek szerint minél hamarabb szeretne szerződtetni egy csatárt, amire a nyáron Davide Ballardini vezetőedző kérése ellenére nem került sor, ezért a szakember néhány nappal ezelőtt lemondott posztjáról. Utóda a 37 éves Roberto De Zerbi lett, aki legutóbb a harmadosztályú Foggia kispadján ült.

A Palermo háza tájáról kapcsolatos hír még, hogy a fülsérülése után edzésbe álló Balogh Norbert továbbra is a társaktól külön gyakorol, és kérdéses a játéka a Napoli elleni bajnoki mérkőzésen, amelyre szombat 20.45 órától kerül sor.

A rózsaszín mezesek az első két fordulóban egy pontot szereztek a bajnokságban, s jelenleg a 15. helyen állnak a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik