Palermo: a volt Real-sztár Baloghéknál kaphat munkát

Vágólapra másolva!
2016.01.18. 12:09
Egybehangzó helyi sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli Palermónál folytatja pályafutását Predrag Mijatovics, a Real Madrid korábbi sportigazgatója.

Több olasz portál is azt írja, Mijatovics vasárnap a helyszínen tekintette meg a Genoa–Palermo (4–0) bajnokit, amelyen a DVSC-Tevától szerződtetett Balogh Norbert debütált. A montenegrói szakember korábban három éven át volt a Real Madrid sportigazgatója, a Palermónál ugyancsak ebben a szerepkörben dolgozhat.

Érdekesség, Mijatovics sógora az a Vlado Lemics, aki információink szerint közreműködött Balogh Norbert átigazolásában. Azt nem tudjuk, hogy van-e összefüggés Mijatovics és Balogh szerződtetése között… a Genoa–Palermo (4–0) bajnokit, amelyen a DVSC-Tevától szerződtetett Balogh Norbert debütált. A montenegrói szakember korábban három éven át volt a Real Madrid sportigazgatója, a Palermónál ugyancsak ebben a szerepkörben dolgozhat.

Érdekesség, Mijatovics sógora az a Vlado Lemics, aki információink szerint közreműködött Balogh Norbert átigazolásában. Azt nem tudjuk, hogy van-e összefüggés Mijatovics és Balogh szerződtetése között…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik