Olaszország: visszavonulása után hazájában vállalhat munkát Pirlo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.07. 11:57
Bár mindössze két napja lépett pályára az utolsó meccsén aktív futballistaként Andrea Pirlo, máris napvilágot láttak a jövőjét érintő hírek. A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes világbajnok állítólag egy hosszabb pihenés után máris munkába állhat.

Olasz lapok szerint Andrea Pirlo nagy eséllyel visszatér a hazájába, ám több opciója is van a játékoskarrierjét követően. Az egyik korábbi klubjához, a Juventushoz köthető, ugyanis megvan rá az esély, hogy a „zebrák" nagykövete lesz. Andrea Pirlo nagy eséllyel visszatér a hazájába, ám több opciója is van a játékoskarrierjét követően. Az egyik korábbi klubjához, a Juventushoz köthető, ugyanis megvan rá az esély, hogy a „zebrák" nagykövete lesz.

Másik lehetőség, hogy hazája válogatottjánál vállal munkát – bár azt egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepkörben –, és segíti a nemzeti csapatot a jövő évi oroszországi világbajnokságon. Igaz, ehhez arra is szükség lenne, hogy Olaszország legyőzze a pótselejtezőn Svédországot, és kvalifikálja magát a tornára.

Az is felvetődött, hogy honfitársa, Antonio Conte meghívná őt a Chelsea edzői stábjába, ugyanis nagy csodálója Pirlónak, ám ez a megoldás is kérdéses, hiszen Conte helye korántsem biztos a londoni klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik