Olaszország: több fiatal is behívót kapott a válogatottba

Vágólapra másolva!
2012.08.10. 22:31
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét az Anglia elleni augusztus 15-i felkészülési mérkőzésre.

Francesco Acerbi, Manolo Gabbiadini és Mattea De Sciglio a keret legismeretlenebb játékosai. Az egymással az Olasz Szuperkupáért megmérkőző Juventus és a Napoli játékosait nem vette figyelembe most a kapitány.

Az olasz keretből nyolcan még nem estek át a "tűzkeresztségen" a felnőtt nemzeti csapatban, de az angol válogatott is főleg fiatalokra épül.

AZ OLASZ KERET
Kapusok: Andrea Consigli (Atalanta), Mattia Perin (Pescara), Salvatore Sirigu (PSG)
Védők: Ignazio Abate (Milan), Francesco Acerbi (Milan), Davide Astori (Cagliari), Federico Balzaretti (Roma), Mattia De Sciglio (Milan), Daniele Gastaldello (Sampdoria), Angelo Ogbonna (Torino), Federico Peluso (Atalanta)
Középpályások: Alberto Aquilani (Fiorentina), Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Diamanti (Bologna), Antonio Nocerino (Milan), Andrea Poli (Sampdoria), Ezequiel Schelotto (Atalanta), Marco Verratti (PSG)
Támadók: Mario Balotelli (Manchester City), Mattia Destro (Roma), Stephan El Sharawy (Milan), Manolo Gabbiadini (Atalanta)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik