Olaszország: kórházban kötött ki a játékvezető a hatodosztályú mérkőzés után

Vágólapra másolva!
2018.11.13. 17:35
null
A játékvezetőt többen is kezelik a támadás után (Fotó: talksport.com)
Elképesztő eset történt az egyik olasz hatodosztályú labdarúgó-mérkőzésen. A találkozó két hazai piros lappal és a vendégek győztes góljával ért véget, majd a lefújást követően megtámadták a játékvezetőt, akit kórházba kellett szállítani az eset után.

A Virtus Olympia–Atletico Torrenova találkozó hajrájában, 2–2-es állásnál a játékvezető két játékost is kiállított a hazai csapatból, majd a hosszabbításban a vendégek megnyerték a mérkőzést.

A meccset követően be kellett kísérni a játékvezetőt az öltözőjébe, de valahogy két hazai szurkoló mégiscsak bejutott hozzá. A két „úriember” verbálisan, majd fizikailag is bántalmazta a játékvezetőt, aki a földre zuhant, betört a feje és elvesztette az eszméletét. A bíró életét egy korábbi Lazio-ultra mentette meg, aki megfogta a nyelvét, megakadályozva ezáltal, hogy lenyelje azt és megfulladjon. A játékvezetőt az esetet követően a közeli kórházba szállították, ahol összevarrták a fejbőrét, és egy éjszakát bent tartották.

Az esetet követően a Virtus Olympia közleményt adott ki: mélységesen elutasítja és sajnálja a történteket. Döntés még nem született a szövetség részéről, valószínűleg pénzbüntetésben részesül a római csapat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik