Olaszország: Én nem vagyok Roberto Carlos - Chiellini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.13. 10:27
Giorgio Chiellini elismerte, az olasz labdarúgó-válogatott nem koncentrált eléggé a Haiti elleni felkészülési mérkőzésen (2–2), míg saját játékával kapcsolatban kiemelte, a bal szélen nem tud olyan teljesítményt nyújtani, mint Roberto Carlos.

„Kár az eredményért, még ha számos okot fel is lehetne hozni, kezdve a melegtől a kevés pihenőig. Ha hét perccel hamarabb véget ér a meccs, 2–0-ra nyerünk, és most egy egészen más találkozóról beszélgetnénk. Máskor is megtörtént már velünk, hogy nem tudtunk százszázalékos összpontosítani egy ilyen felkészülési meccsen. Majdnem egy hónap eltelt már a bajnokság befejezése óta, nem volt könnyű újra felpörögni" – nyilatkozta Giorgio Chiellini, aki a saját teljesítményével kapcsolatban is önkritikus volt.Giorgio Chiellini, aki a saját teljesítményével kapcsolatban is önkritikus volt.

„Több rendszert is tudunk, az edző dönti él, éppen melyiket használjuk, tudok a védelem bal oldalán is játszani, de nem vagyok egy Roberto Carlos" – tette hozzá az olasz válogatott játékos, aki nem számít könnyű meccsre Mexikó ellen a Konföderációs Kupa vasárnapi programjában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik