Olaszország: Chiellini még gondolkodik a visszavonuláson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.16. 23:02
Mint ismert, az olasz labdarúgó-válogatott elbukta a Svédország elleni világbajnoki pótselejtezőt, így lemarad a 2018-as oroszországi tornáról. A búcsút követően Gianluigi Buffon, Andrea Barzagli és Daniele De Rossi is utalt rá, hogy nem játszik többet a nemzeti csapatban. Sokan úgy gondolták, Giorgio Chiellini is biztosan csatlakozik ehhez a hármashoz, ám a Juventus védőjének elmondása szerint ebben a kérdésben még nem döntött.

„Még átgondolom – mondta Giorgio Chiellini a visszavonulásával kapcsolatban feltett kérdésre, majd a válogatottra rátérve hozzátette: – Reformokra van szükségünk, hogy visszajussunk oda, ahova tartozunk. A futballunk továbbra is szilárd alapokon áll.”„Még átgondolom – mondta Giorgio Chiellini a visszavonulásával kapcsolatban feltett kérdésre, majd a válogatottra rátérve hozzátette: – Reformokra van szükségünk, hogy visszajussunk oda, ahova tartozunk. A futballunk továbbra is szilárd alapokon áll.”

Közben olasz sajtóhírek szerint Carlo Ancelotti szívesen leül tárgyalni a szövetség vezetőivel a kapitányi állásról, de csak akkor vállalja el a pozíciót, ha teljhatalmat kap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik