nemzetisport.hu 2016.09.23 13:25 Frissítve: 2016.09.23 13:29

Olaszország: beszólt Balotellinek, de „nem úgy gondolta”!

Korábbi játékostársa, Salvatore Bocchetti szerint a Nice labdarúgócsapatában egyre jobb formába lendülő Mario Balotellinek nincs agya – a futballista legalábbis ezt mondta egy orosz lapnak. Igen ám, de mint azóta kiderült, Bochetti nem úgy gondolta, szerinte félreértésről van szó.

 

„Balotelli jó játékos, de nehéz bármit is elérni, ha nincs agyad – nyilatkozta Bocchetti néhány napja egy orosz lapnak, majd megosztott egy történetet is korábbi csapattársáról. – Egyszer Balo egy tányér tésztát vágott Marco Motta arcába, csak azért, mert Marco éppen előle vette el. És még sok ehhez hasonló sztorit tudnék mesélni róla.”

Azóta Bochetti némileg pontosított a sztorin, elmondása szerint ugyanis nem úgy gondolta, csak az orosz nem épp az anyanyelve és rosszul fogalmazott.

„Nem azt akartam mondani, hogy Mariónak nincs agya, hanem azt, hogy néha nem használta, amikor fiatal volt. Oroszul nyilatkoztam a lapnak, ám nem beszélem túl jól a nyelvet. Balotellit barátomként és játékosként is tisztelem, a legjobbakat kívánom neki!”

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2016.09.26 09:22:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Római varietéből mozgalmi daloskönyvekig, onnan a lelátóra. „Előre, budai srácok, előre, pesti fiúk!”

2016.09.21 11:55:36

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Bloomberg szerint a tárgyalások során bemutatott egyik bizonylat nem valós. Gyanús üzlet.

2016.09.16 09:01:55

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

És ennek semmi köze nincs a trófeákhoz, a fizetéshez vagy a szakmai beteljesüléshez!