HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.29 08:12 Frissítve: 2018.05.29 08:59

Olaszország: a visszatérő Balotelli Astorinak ajánlotta gólját

Mario Balotelli csaknem négy év után lépett ismét pályára az olasz labdarúgó-válogatottban. A Nice 27 éves csatára góllal tért vissza a nemzeti csapatba, s találatát a nemrég elhunyt Davide Astori emlékének ajánlotta. A hétfői, Szaúd-Arábia elleni találkozón néhány olasz drukker Balotellit gyalázó transzparenst feszített ki.

HIRDETÉS
Mario Balotelli ismét gólt szerzett az olasz válogatottban (Fotó: AFP)

 

Azt megelőzően, hogy Roberto Mancini, az új olasz szövetségi kapitány első keretébe visszahívta Mario Balotellit, a korábban balhéiról ismert támadó legutóbb a 2014-es világbajnokságon lépett pályára a válogatottban.

A korábban az Internazionaléban, a Manchester Cityben, a Milanban és a Liverpoolban is futballozó csatár hétfőn a 21. percben szerzett vezetést hazájának. Balotelli az Instagramon a márciusban váratlanul elhunyt Davide Astorinak ajánlotta gólját.

„Tudom, hogy késő és már ott vagy… De biztos vagyok benne, hogy odafentről édesapámmal együtt Te is nézted a meccset! Ezt a gólt neked ajánlom, még akkor is, ha nem jelent semmit” – írta Balotelli közösségi oldalán.

Lo so che è tardi lo so che ormai sei la.. ma sono convinto che la, in alto, oggi la guardavi con mio papà la partita ! Questo gol, anche se non vorrà dire niente, anche se non servirà a niente, lo dedico a te #davideastori #forzaitalia #grazieatuttivoi

391.8k Likes, 5,092 Comments - Mario Balotelli (@mb459) on Instagram: "Lo so che è tardi lo so che ormai sei la.. ma sono convinto che la, in alto, oggi la guardavi con..."




Nem minden olasz drukker örült Balotelli visszatérésének. A találkozó előtt szó volt arról, hogy ha Leonardo Bonuccit lecserélik a szaúdiak elleni meccsen, Balotellire kerülhet a csapatkapitányi karszalag. Ezt nehezményezték néhányan.

„Az én kapitányom ereiben olasz vér csörgedezik” – állt azon a transzparensen, amelyet a biztonságiak levetettek a mérkőzés során. Mint ismert, Balotelli Palermóban született, szülei ghánai bevándorlókként kerültek Olaszországba.

 

 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.17 13:49:54

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT.

2018.08.15 11:44:09

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

BEHARANGOZÓ. Nagy fába vágja a fejszéjét az, aki le akarja taszítani a Serie A trónjáról Ronaldóékat...

2018.08.14 23:48:17

Olasz labdarúgás BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Ilyen körülmények között valóságos ajándék, hogy Cristiano Ronaldo madridi konfliktusai után teljesen új kalandra vágyott... Torinói szerződtetése valóban hívószó, jelzés lehet másoknak.

2018.08.07 13:33:48

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Az amerikai Elliot az új Berlusconi vagy az új Li lesz, kisfőnöke közben felépíti az olasz PSG-t.

2018.08.01 09:34:58

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Az AS Románál szokás szerint alapemberek és nagy csalódások mennek, de ezúttal a háttérben...

HIRDETÉS
HIRDETÉS