HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.29 08:12 Frissítve: 2018.05.29 08:59

Olaszország: a visszatérő Balotelli Astorinak ajánlotta gólját

Mario Balotelli csaknem négy év után lépett ismét pályára az olasz labdarúgó-válogatottban. A Nice 27 éves csatára góllal tért vissza a nemzeti csapatba, s találatát a nemrég elhunyt Davide Astori emlékének ajánlotta. A hétfői, Szaúd-Arábia elleni találkozón néhány olasz drukker Balotellit gyalázó transzparenst feszített ki.

HIRDETÉS
Mario Balotelli ismét gólt szerzett az olasz válogatottban (Fotó: AFP)

 

Azt megelőzően, hogy Roberto Mancini, az új olasz szövetségi kapitány első keretébe visszahívta Mario Balotellit, a korábban balhéiról ismert támadó legutóbb a 2014-es világbajnokságon lépett pályára a válogatottban.

A korábban az Internazionaléban, a Manchester Cityben, a Milanban és a Liverpoolban is futballozó csatár hétfőn a 21. percben szerzett vezetést hazájának. Balotelli az Instagramon a márciusban váratlanul elhunyt Davide Astorinak ajánlotta gólját.

„Tudom, hogy késő és már ott vagy… De biztos vagyok benne, hogy odafentről édesapámmal együtt Te is nézted a meccset! Ezt a gólt neked ajánlom, még akkor is, ha nem jelent semmit” – írta Balotelli közösségi oldalán.

Lo so che è tardi lo so che ormai sei la.. ma sono convinto che la, in alto, oggi la guardavi con mio papà la partita ! Questo gol, anche se non vorrà dire niente, anche se non servirà a niente, lo dedico a te #davideastori #forzaitalia #grazieatuttivoi

391.8k Likes, 5,092 Comments - Mario Balotelli (@mb459) on Instagram: "Lo so che è tardi lo so che ormai sei la.. ma sono convinto che la, in alto, oggi la guardavi con..."
Nem minden olasz drukker örült Balotelli visszatérésének. A találkozó előtt szó volt arról, hogy ha Leonardo Bonuccit lecserélik a szaúdiak elleni meccsen, Balotellire kerülhet a csapatkapitányi karszalag. Ezt nehezményezték néhányan.

„Az én kapitányom ereiben olasz vér csörgedezik” – állt azon a transzparensen, amelyet a biztonságiak levetettek a mérkőzés során. Mint ismert, Balotelli Palermóban született, szülei ghánai bevándorlókként kerültek Olaszországba.

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS