Olaszország: a Juve, az Inter és a Milan ma este játszik a TIM-kupáért

Vágólapra másolva!
2010.08.13. 17:50
A Juventus, az Inter és a Milan tizedik alkalommal küzd meg egymással a felkészülési időszakban a TIM-kupáért. A trófea elhódításáért ezúttal Bariban csap össze a három olasz együttes, amelyeknél egyaránt edzőt váltottak a legutóbbi szezont követően.

A TIM-kupa szabályai szerint 45 perces mérkőzéseket játszanak egymással a csapatok, és döntetlennel záruló rendes játékidő esetén tizenegyesekkel döntik el a találkozót. A győzelemért három, a tizenegyespárbajban megnyert meccsért kettő, a tizenegyespárbajban elveszített összecsapásért egy pont jár.

A Juventus keretében helyet kapott Diego is, akit a Wolfsburggal és a Schalkéval hoztak hírbe. Az Internél nem utazik Bariba Mario Balotelli, aki sajtóhírek szerint már Manchesterben van, ahol a Cityvel tárgyal átigazolásáról.

A HÁROM CSAPAT KERETE A TIM-KUPÁRA
Juventus: Motta, Chiellini, Felipe Melo, Sissoko, Marchisio, Del Piero, Amauri, Manninger, Trezeguet, Bonucci, Lanzafame, Grygera, Pepe, Martinez, Diego, De Ceglie, Costantino, Storari, Legrottaglie, Ferrero.
AC Milan: Abate, Abbiati, Ambrosini, Amelia, Antonini, Beretta, Bonera, Borriello, Flamini, Gattuso, Huntelaar, Inzaghi, Merkel, Nesta, Novinic, Oddo, Oduamadi, Papasztatopulosz, Pirlo, Roma, Ronaldinho, Strasser, Yepes, Zambrotta.
Internazionale: Júlio César, Castellazzi, Orlandoni, Córdoba, Lúcio, Maicon, Materazzi, Samuel, Chivu, Biraghi, Benedetti, Natalino, Sztankovics, Sneijder, Cambiasso, Obi, Coutinho, A. Mancini, Nwankwo Obiora, Eto'o, D. Milito, Pandev, Obinna, Biabiany.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik