Olasz Kupa: alig tudták lefogni a dühöngő Berardit – videó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.08.09. 11:35
null
Domenico Berardi a hétfői mérkőzésen (Fotó: AFP)
Domenico Berardi hétfő este kis híján verekedésbe keveredett egy szurkolóval, miután csapata, a Sassuolo kiesett az Olasz Kupából – az olasz válogatott labdarúgó időközben bocsánatot kért a Modenában történtekért.

 

Az alábbi felvételen látszik, hogy többen is megpróbálják lefogni Domenico Berardit, akinek aztán mégis sikerül szabadulni az ölelő karokból, de mielőtt utolérné a neki beszóló drukkerek egyikét, ismét akadtak, akik közbeléptek.


„Szeretnék bocsánatot kérni a mérkőzés után a modenai stadionon kívül történtekért. Profi futballistaként az egyik legfontosabb, hogy viselkedésünkkel példát mutassunk a fiataloknak, a gyerekeknek. Mindenki láthatta, hogy ez nekem most nem sikerült” – ismerte el Instagram-bejegyzésében Domenico Berardi, aki tettét azzal magyarázta, hogy a számára legkedvesebb személyeket, a feleségét és a fiát sértegették.

Ezzel együtt a válogatott labdarúgó bocsánatot kért a „célba vett” modenai szurkolótól is.

Bár Berardi tizenegyesből szerzett egy gólt, a Sassuolo meglepetésre 3–2-re kikapott a tavasszal még a harmadik vonalban játszó, az új idényt már a Serie B-ben kezdő Modenától, és kiesett az Olasz Kupából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik