Napoli: Novothny gólja után megsérült, 10 nap pihenő vár rá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.26. 10:49
Novothny Soma, a Napoli magyar csatára a tartalékcsapat hétvégi, Lazio elleni 5–1-es vereséggel végződő mérkőzésén bokasérülést szenvedett, várhatóan 10-15 napot kényszerül kihagyni, a következő napokban külön orvossal és edzővel készül. Az továbbra is bizonytalan, hogy a 19 éves támadó szeptembertől hol kezdi meg a szezont: miközben Rafa Benítez, a nápolyiak vezetőedzője a hétvégén igazolt kolumbiai csatár, Duvan Zapata érkezése ellenére is az első csapatnál tartaná, több olasz és külföldi klub is örömmel látná soraiban a gólerős magyar csatárt.

A Lazio elleni 5–1-es találkozón egyébként a Napoli egyetlen gólja Novothny nevéhez fűződik, a 19 éves támadó még az első félidő hajrájában alakította 1–1-re az eredményt, majd a második játékrész hatodik percében rúgást kapott a bokájára, és azonnal le kellett cserélni.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Novothnyért másod- és harmadosztályú olasz klubok mellett a legerősebb offenzívát az angol másodosztályban (Championship) szereplő Watford indította meg az átigazolási piac hajrájára. A watfordiaknál Novothny korábbi nápolyi edzője dolgozik Gianfranco Zola menedzser segítőjeként. Az angol klub állítólag egy idegenlégiós-helyet fent is tart a csatár érkezése esetére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik